Ana sayfa Dizi Haberleri Ağlamalı, entrikalı dizilerden bıkanlar Afili Aşk ile nefes aldı!

Ağlamalı, entrikalı dizilerden bıkanlar Afili Aşk ile nefes aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranında yeni başlayan dizilerin eğlence odaklı olanları izleyicileri daha da çok ekrana çekme şansına sahip.

Sezon boyunca ağlamalı ve entrika dolu dizilerden bunalan izleyiciler, yaz sıcağında eğlenceli yapımlar ile nefes aldı.

Geçtiğimiz hafta çarşamba günü ilk bölümü ekrana gelen Afili Aşk dizisi de eğlence arayan, gülmek isteyen izleyiciler için iyi bir alternatif konumunda.

Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’i buluşturan Afili aşk dizisinin bir izleyicisi “Ağlamalı dizilerden o kadar çok bunaldım ki, ne zamandır dizi izlemiyordum” diyerek Afili Aşk sayesinde ekrana yeniden döndüğünü belirtiyor.

Dizinin komik ve eğlenceli olduğunu düşünen izleyiciler sosyal medya mesajlarıyla Afili Aşk’ın en çekici yanlarının bunlar olduğunu belirtiyor.

Kerem ve Ayşe’nin maceraları izleyicileri bir hayli güldüreceğe benziyor. Çağlar Ertuğrul’un komedi performansındaki çekiciliği de diziyi izleyici gözünde bir adım öne çıkartmakta.

Afili Aşk dizisinden enerji aldığını ve kendini iyi hissettiğini söyleyen izleyiciler de var. “Yazın hep böyle eğlenceli diziler veriyorlar,kışın da drama ile burnumuzdan getiriyorlar” diyen bir izleyicinin yorumu da dikkat çekici.