Ana sayfa Dizi Fragmanları Her Yerde Sen’de Selin, Demir’in üzerine atlıyor! (15. bölüm 2. fragmanı izle)

Her Yerde Sen’de Selin, Demir’in üzerine atlıyor! (15. bölüm 2. fragmanı izle)

tarafından ker_def

Her Yerde Sen dizisi Cuma akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmaya devam ediyor. Furkan Andıç ile Aybüke Pusat’ı buluşturan dizinin 15. yeni bölümünde neler yaşanacağı hayranlarının meraklarını süslüyor.Her Yerde Sen, artık Cuma akşamlarına Arka Sokaklar, Hercai ve Payitaht Abdülhamid geldiği için o kadar da rahat değil. Reyting yarışı bir hayli yoğun yaşanmakta.

Her Yerde Sen dizisinin 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çiftler randevusunda Selin ile Demir arasındaki işler düzelmeye başladı. İkilinin neşeli halleri izleyicileri de mutlu edecek. Selin’in Demir’in üzerine atladığı anlar ise çok güldürecek.Videodan 15. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz.

Her Yerde Sen 14. bölümde neler olmuştu?

Demir ve Selin yeni başlayan ilişkilerinde mutludur ancak tüm müşterilerin Burak’ın tarafında kalması Demir’i zor duruma sokar. Demir yeni müşteriler almak için uğraşırken Selin’in işte yaşadığı bir soruna müdahale eder ve Selin’le aralarının gerilmesine neden olur. Burak ise Demir’e karşı koz ararken aklını kurcalayan sorulara cevap olabilecek bir sır yakalar. Burak’ın girişimleriyle Demir hazır olmadığı bir sınavla karşı karşıya kalacaktır.

Oyuncular:
Demir: Furkan Andıç
Selin: Aybüke Pusat
Burak: Ali Yağcı
İbrahim: Ali Gözüşirin
Merve: Deniz Işın
Bora: Ali Barkın