Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai 1.sezon finalinde neler yaşanmıştı? 2. sezon ne zaman başlayacak?

Hercai 1.sezon finalinde neler yaşanmıştı? 2. sezon ne zaman başlayacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisi yeni sezona gümbür gümbür geliyor… Eylül ayında 2. sezonuyla izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Hercai dizisinde Ebru Şahin ile Akın Akınözü, geçtiğimiz sezonun yıldızları olmuştu.

2 genç oyuncu da kısa sürede hayran kitlelerini katlamayı başardı. Sadece ülkemizde değil , yurt dışında da ciddi hayran kitlesine ulaşan Ebru Şahin ve Akın Akınözü, Hercai dizisinin 2 sezonuyla birlikte yine geniş kitlelerin takibinde olacak.

Miran ve Reyyan’ın hikayesi nasıl gelişecek herkes merakla bekliyor. Hercai dizisi 31 Mayıs Cuma akşamı 12. bölümüyle sezon finali yaparak ekranlara yaz arası vermişti.

3 aylık ara geçti ve ekip Midyat’ta 2. sezon çekimleri için toplandı. Şimdi ise izleyiciler heyecanla dizinin hangi gün başlayacağını bekliyor.

Dizinin 2. sezonundan ilk görüntüler paylaşıldı. Videodan izleyebilirsiniz.

2. sezon tanıtımında Miran’ın Reyyan’ı öpmesi dizinin hayranlarını bir hayli keyiflendirdi.

Tabii ki bu rüyaydı. Ancak rüya olsa bile Hercai izleyicileri bu görüntüleri çok beğendiklerini belirten yorumlarda bulundu.

Peki Hercai dizisi 12.sezon finalinde neler yaşanmıştı? atv’de yayınlanan Dizi TV programı sezon finaliyle ilgili değerlendirme videosu hazırladı.

İşte 12. bölüm sezon finalinde yaşananlar:

Bütün yaşananları açıklamak ve yeniden güvenini kazanmak için Reyyan’dan yirmi dört saat isteyen Miran, Azize Aslanbey’in müdahalesiyle karşılaşır.

HAZAR MİRAN’LA KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Sonunda Reyyan’ın yerini öğrenen ve kızını sağ salim teslim almak isteyen Hazar ise Miran’la bir kere daha karşı karşıya gelir.

REYYAN KARARINI VERİYOR

Azat’ın, Gönül’ü kaçırdığını öğrenen Reyyan, kimsenin zarar görmemesi için doğru olduğunu düşündüğü kararı verir.

GÖNÜL’DEN SON HAMLE

Diğer yandan Azat’la iş birliği yaptığını düşünen Gönül, beklemediği bir durumla karşılaşınca kontrolünü kaybetmemek adına son hamlesini yapar ama bu durum olayların hiç tahmin etmediği bir noktaya taşınmasına neden olur.