Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai 12 Nisan Cuma 5. bölüm fragmanı izle!

Hercai 12 Nisan Cuma 5. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

“Onu şu an benden daha iyi kimse koruyamaz!” mesajıyla izleyicileri meraklandıran Hercai dizisi, 5. yeni bölümüyle 12 Nisan Cuma günü ekrandaki yerini alacak. Başrolünü Ebru Şahin ile Akın Akınözü’nün paylaştığı dizide son olarak bir oyuncu değişikliği yaşandı. Dizide ‘Elif Aslanbey’ karakterine hayat veren Eda Elif Başlamışlı ile yollar ayrıldı. Rolün yeni sahibi ünlü oyuncu Duygu Yetiş oldu.

31 Mayıs’ta yayınlanacak 12. bölümüyle birlikte sezon finali yapması kararlaştırılan Hercai dizisinin yeni sezonu da Eylül ayında başlayacak.

Hercai dizisinin 12 Nisan Cuma günü ekrana gelecek 5. bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Hercai 4. bölümde neler oldu?

Şadoğlu ve Aslanbey konakları diken üstünde! Reyyan ve Miran’ın nehre atlayıp gözden kayboldukları haberi tüm Mardin’i sarstı!

Şimdi herkes Miran ve Reyyan’ın ölüp ölmediğini merak ediyor. Kızı Reyyan’ın ölmüş olabileceğini asla kabul etmek istemeyen Hazar, onu bulmaya kararlı!

Gözünü kırpmadan Reyyan’ın arkasından nehre atlayan Miran ise Reyyan’ı kurtarmayı başarıyor. Şimdi sırada ikisinin birlikte kalabileceği, gözlerden uzak ve güvenli bir yer bulmak var.

Herkesin öldüklerini düşünmelerine izin vererek zaman kazanmaya çalışan Miran’ın tek derdi Reyyan’ı korumak. Ama bilmediği bir şey var; Reyyan yaşadığı onca felakettken sonra ne aynı evde kalmak ne de Miran’ın yüzünü görmek istemiyor.

İki aşık mı iki düşman mı olduklarını belirleyecek seçimi Reyyan yapıyor! Ve Miran’a doğrulttuğu tetiği çekiyor!

Diziden Detaylar

Midyat’ın en güçlü ailelerinden Şadoğullarının torunlarından biri olan Reyyan ile yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran’ın imkansız aşk hikayesinin anlatıldığı dizi son dönemin en dikkat çeken yapımlarından birisi olmayı başardı.