Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai dizisi 6. bölüm fragmanında Miran’ın Reyyan hakkında büyük itirafı!

Hercai dizisi 6. bölüm fragmanında Miran’ın Reyyan hakkında büyük itirafı!

tarafından ker_def

atv’nin sevilen dizisi Hercai’nin 5. bölümü 12 Nisan Cuma günü ekrandaki yerini aldı. Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in bir anda popüler hale gelmesini sağlayan Hercai dizisinin 6. yeni bölümünde neler olacağı ise merakla beklenmekte. 19 Nisan Cuma günü yayınlanacak olan yeni bölümden ilk detaylar ortaya çıktı.

Televizyon Gazetesi Detay – Hercai 6. yeni bölümünde Miran’ın büyük itirafını duyacaksınız. 6. bölüm fragmanında Miran isyan ediyor. Reyyan’a her yalan söylediğinde içinde bir şeylerin koptuğunu söyleyen Miran, Reyyan’a aşık olmaya başladığının işaretlerini veriyor. Miran’ın serzenişini ve Reyyan’ın cesaretini videodan izleyebilirsiniz.

Hercai 5. bölümde neler yaşandı:

Aslanbey Konağı Karıştı!

Miran’ın Reyyan’ı konağa getirmesiyle Aslanbey ailesi şok oluyor! Konakta zor zamanlar geçiren Reyyan, mutluluğa ne zaman ulaşacak? Tüm Midyat’ın duyduğu bu olay karşısında Azize Aslanbey’ in tepkisi ne olacak? Miran’ a kavuşma hayaliyle yaşadıklarını sineye çeken Gönül, bu kadarını kaldırabilecek mi?

‘‘Kan davası uğruna, intikam uğruna bir masuma kıydınız’’…

Biricik kızını Miran’ın elinden kurtarmak isteyen Zehra Şadoğlu, Aslanbey konağını basıyor! Düğünden sonra yaşadığı acılarla iyice yıpranan anne, Miran ile karşı karşıya geliyor. Miran’a unutamayacağı bir tokat atan Zehra, kızını geri alabilecek mi?

Yaren Şadoğlu’nun Kini Büyüyor!

Kaybettiği her şey için Reyyan’ı suçlayan Yaren, büyük planlar peşinde! Miran Aslanbey’ e tehditler savuran Yaren nasıl bir yol izleyecek? Bu sefer de kaybetmek istemeyen Yaren’in hedefi kim?

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz’in üstlendiği dizinin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Eda Başlamışlı paylaşıyor.