Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisinde Cemal ölsün diye bekleyenler, şimdi o giderse izlemeyecek!

Kızım dizisinde Cemal ölsün diye bekleyenler, şimdi o giderse izlemeyecek!

tarafından ker_def

Kızım dizisi izleyicileri 27. bölümde bir hayli heyecanlandı. Serhat Teoman’ın canlandırdığı Cemal vuruldu.

Televizyon Gazetesi Detay – Aslında Cemal karakteri izleyicinin ilk bölümlerde hiç ısınamadığı, sevemediği bir karakterdi. Demir’den Öykü’yü almak istemesi izleyicileri irite etmişti. Candan ile yakınlaşması, onu kandırması, Ahu’yu kötü şekilde yönlendirmesi Cemal’i izleyici gözünde kötü birisi yapmıştı. O dönemde bir çok izleyici Cemal karakterinin diziden çıkartılması gerektiğini sosyal medyadaki yorumlarına yansıtmıştı.

Ancak son bölümlerde Cemal’in hikayesiyle ilgili detaylar paylaşıldıkça izleyici bu karaktere alıştı. Serhat Teoman’ın başarılı oyunculuğu ile de Kızım dizisinde sevilen birisi olmaya başlamıştı.

Öykü’nün yaşamak için tek şansı da Cemal… Cemal’in iliği Öykü’yü hastalıktan kurtaracak. Demir, kızı için Cemal’i içine düştüğü durumdan Uğur ile birlikte kurtardı. Ancak Cemal vuruldu ve ölüp ölmeyeceği herkesi meraklandırdı.

Birçok izleyici sosyal medya mesajlarında Cemal karakterinin ölmemesi gerektiğini yazıyor. Hatta bazı kişiler “Cemal için diziyi izliyoruz, Cemal ölürse izlemeyiz” diyerek senaristlere mesaj yollamayı da ihmal etmedi.

Cemal’e ne olacağının yanıtı 28. bölümde ortaya çıkacak.

Oyuncular:

Buğra Gülsoy
Leyla Lydia Tuğutlu
Beren Gökyıldız
Serhat Teoman
Tugay Mercan
Sinem Ünsal
Suna Selen