Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisi finale yürüyor! Son bölüm tarihi belli oldu!

Hercai dizisi finale yürüyor! Son bölüm tarihi belli oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün oynadıkları Hercai dizisi, 3 sezondur ekranlardaydı. Ancak 4. sezonda devam etmeyeceği bir süredir gündeme gelmekteydi. Atv’de yayınlanan dizinin finale doğru gittiği biliniyordu ama net bir tarih yoktu. Sonunda o tarih belli oldu! Dizinin Nisan ayı içinde, bir kaç bölüm sonra biteceği öğrenildi!

Mardin’in Midyat ilçesinde çekilen dizi, başrolündeki her iki genç oyuncu için de kariyerleri açısından büyük bir sıçrama yaşamalarını sağladı. İlk başrollerinde çok sevilen Miran ve Reyyan ikilisi olarak hafızalara kazındılar.

İkilinin aşkı, 3 sezondur izleyenleri de arkalarından koşturuyor adeta! Özellikle ilk iki sezonuyla büyük bir dikkat çeken Hercai, 3. sezon başlarında biraz yalpalamıştı.

Ancak hikayede yapılan değişikliklerle heyecan arttırılarak reytinglerin yükseltilmesi ve erken final de önlenmiş oldu! Fakat çok tartışılan bir kararla alışılan Cuma gününden Pazar gününe alınmasıyla reyting kaybı da başladı!

Hercai dizisi finale yürüyor! Son bölüm tarihi belli oldu! 7

Son haftalarda diziden ayrılıklar da başlamıştı. Ocak ayında başlayan yaprak dökümüyle pek çok isim diziye veda etti.
Ahmet Kayakesen, Oya Unustası, Ahmet Tansu Taşanlar, Aslı Samat, Serhat Tutumluer de diziye veda eden isimlerdendi.

Mia Yapım imzalı diziden son olarak Füsun karakterini oynayan Ayşegül Günay’ın da ayrılacağı öğrenildi. Dün akşam 66 bölümü yayınlana Hercai’nin 68. bölümünde Günay da gidiyor.

Hercai de bu ayrılıklar birlikte bir sonraki hafta final yapacak! Final tarihi merakla bekleniyordu. Sonunda belli oldu! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre Hercai dizisi, 3 bölüm sonra yani 69. bölümde bitecek. 25 Nisan Pazar akşamı final bölümü yayınlanacak.