Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisi ile yeni bir jön doğuyor! Akın Akınözü gümbür gümbür geliyor!

Hercai dizisi ile yeni bir jön doğuyor! Akın Akınözü gümbür gümbür geliyor!

tarafından ker_def

atv ekranlarında yeni başlayan Hercai dizisinde Miran karakterine hayat veren Akın Akınözü, son dönemde ismi en çok bahsedilen oyuncular arasında yer alıyor. Hercai dizisinin başlaması ile birlikte, genç oyuncuya olan ilgi hızlı bir şekilde çıkış yaptı.

Televizyon Gazetesi Detay – Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar çok dikkat çeken Akın Akınözü, dergilerin de ilgi odağı olmaya başladı.

Midyat’ın muhteşem doğasında çekimleri devam eden Herai dizisinin setinde Cosmopolitan dergisine özel pozlar veren Akın Akınözü, jön adayları arasında sayılmaya başlandı bile… Dizi TV ekibinin adım adım takip ettiği fotoğraf çekiminde genç oyuncunun iyi bir pefrormans sergilediği görüntülere yansıdı.

Profesyonel modellerden farkı olmayan Akın Akınözü, bunun ilk dergi çekimi olduğunu belirtti. Gerç oyuncu, “Çekimler çok keyifli geçti. Daha önce hiç modellik deneyimim olmadı. Burada poz vermek daha çok hikaye anlattık gibi oldu. Oyunculuktan dolayı buna alışığız. Güzel bir iş çıktığına inanıyorum” diye konuştu.

Akın Akınözü’nün fotoğraf çekimiyle ilgili görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.