Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisindeki yangın sahnesinde Ebru Şahin’in fiziksel zarar gördüğü ortaya çıktı!

Hercai dizisindeki yangın sahnesinde Ebru Şahin’in fiziksel zarar gördüğü ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Hercai dizisi izlenme oranlarıyla ve sosyal medyada gördüğü ilgi ile dikkat çekmekte. atv iç yapımlar programı Dizi TV, atv’nin Cuma günleri beğeniyle izlenen Hercai dizisindeki yangın sahnesinin perde arkasını araladı.

Televizyon Gazetesi Detay – Dizinin geçtiğimiz Cuma akşamı ekrana gelen 3. bölümündeki yangın sahnesinin detayları programda paylaşıldı. Özel olarak hazırlıklar yapıldı. Yangın sahnesi için yaptırılan kulübe gerçekten yakıldı. Bu sahneler sırasında Reyhan karakterine hayat veren başrol oyuncusu Ebru Şahin’in de fiziksel zarar gördüğü ortaya çıktı. Omuzunun zarar gördüğü anlaşılan Ebru Şahin’e sette kremlerle müdahale edildiği de görüldü.

Videodan o sahnede yaşananları izleyebilisiniz. Ciddi bir hazırlığın yapıldığı sahnede en çok eforu sarf eden kişilerden birisi de Ebru Şahin oldu. O anları anlatan başarılı oyuncu, “Gerçekten beni çok etkileyen bir sahneydi. İş kazaları da oldu. Fiziksel olarak da acı çektiğim durumlar oldu” açıklamasını yaptı.

Programda ekrana gelen görüntülerde Ebru Şahin’in omuzlarına tedavi uygulandığı gözlemlendi.

Dizi TV’ye konuşan Ebru Şahin, “Reyhan’ın yaşadığı durum çok ağır geldi bana. Onu gerçekten hissettim ve çok üzüldüm. Sahne bittikten sonra da duramadım. Çok ağır şeyler, acı şeyler yaşıyor. Bunu yaşayan bir sürü insan olduğunu düşününce o da beni çok üzdü, duygusallaşmama sebep oldu” açıklamasını yaptıb