Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisine kardeş geliyor! Furkan Andıç başrolde!

Hercai dizisine kardeş geliyor! Furkan Andıç başrolde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Hercai dizisi, ilk iki sezonunda büyük beğeni kazandı. Ebru Şahin ve Akın Akınözü, dizi sayesinde popülerliklerinin zirvesine çıktı. Şimdi ise Hercai dizisinin yapımcısı Mia Yapım’ın sahibi Banu Akdeniz’den yeni bir atak geliyor.

Banu Akdeniz, Kanal D için yeni bir dizi hazırlığı yapıyor. Dizinin ismi Çat Kapı… Bu dizinin başrol oyuncusu ise belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Furkan Andıç, Çat Kapı dizisinin başrol erkek oyuncusu oldu.

Hercai dizisine kardeş geliyor! Furkan Andıç başrolde! 8

Çat Kapı dizisi için oyuncu arayışları devam ediyor. İddialı bir proje geliyor. Furkan Andıç en son Her Yerde Sen isimli dizide yer almıştı.

2019 yılında yayınlanan dizide Aybüke Pusat ile iyi bir uyum yakalayan Furkan Andıç, başarılı performansıyla takdir toplamıştı.

4 Nisan 1990 İstanbul doğumlu olan Furkan Andıç, 2012 yılında oyunculuk kariyerine başladı. Adını Feriha Koydum dizisinde Selim karakteri ile dikkat çekti. Yağmurdan Kaçarken dizisinde Harun, Umutsuz Ev Kadınları’nda Levent karakterini canlandırdı.

Hercai dizisine kardeş geliyor! Furkan Andıç başrolde! 9

Kaçak Gelinler dizisindeki Selim İnan karakteri ile beğeni topladı ve Kırgın Çiçekler’de Gökhan olarak yer aldı.Asıl çıkış yaptığı dizisi Tatlı İntikam oldu. Meryem dizisinin de kariyerinde önemli bir yeri vardır.

Kardeş Çocukları dizisinin ardından Her Yerde Sen’de hayranları ile buluştu. 2020 yılında ise Çat Kapı isimli diziye başlayacak.