Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisine yurt dışı ilgisi Akın Akınözü ve Ebru Şahin’e ayrı bir hava kattı!

Hercai dizisine yurt dışı ilgisi Akın Akınözü ve Ebru Şahin’e ayrı bir hava kattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz hafta Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPCOM Fuarında en dikkat çekim isimlerden olan başrol oyuncuları Ebru Şahin ve Akın Akınözü, yurt dışından diziye yönelik ilgili Dizi TV’ye değerlendirdi.

Özbekistan,Şili, Romanya, İspanya gibi ülkelere satışı yapılan Hercai dizisinin yurt dışında da büyük ilgi gördüğünü sosyal medyadaki etkileşimlerden görebilirsiniz.

Kısa sürede büyük başarı kazanan dizinin başrol oyuncularından Ebru Şahin, yurt dışındayken gördüğü ilginin çok güzel bir his olduğuna değindi.

Şahin, “Örneklerini gördüğümde çok şaşırmıştım. Çünkü yurt dışında yaşayan Türkler değil, orada yaşayan insanlardan çok güzel tepkiler aldım. Orada biliniyor olmak, burayı oraya yansıtabiliyor olmak gurur verici bir duygu” açıklamasında bulundu.

Akın Akınözü de Anadolu toprakları, Türk insanına özgü yapılan bu dizilerin yurt dışında gördüğü ilginin önemine işaret etti.

Akınözü, “Yurt dışı satışları şunu gösteriyor, demek ki anlattığımız hikaye sadece burayla kısıtlı kalmıyor ve daha evrensel bir yere dokunabiliyoruz ki, çok başka ülkelerde de insanlar bizim projemizi satın alıp, bu hikayeden bir anlam çıkartabiliyorlar.Bence bu çok değerli bir şey” diye konuştu.

Dizi TV’nin röportajını videodan izleyebilirsiniz: