Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’de eski şaşalı günlere geri dönüşün hikayesi başladı!

Hercai’de eski şaşalı günlere geri dönüşün hikayesi başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Hercai dizisinde 37. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.Ahmet Kaya’nın sesi eşliğinde Miran’ın da Reyyan’ın da boğulduğu sahnelerle yeni bölüm öncesi heyecan yükselten Hercai’de neler yaşanacak merakla bekleniyor.

Dizinin hayranları yeni bölümlerin ilk bölümler gibi yine çok heyecanlı olduğunu belirten yorumlar yapmakta. Dizinin ilk bölümlerindeki çok heyecanlı sahnelere geri dönüşünün hikayesi geçtiğimiz haftalarda başlamıştı.37. yeni bölümde de dizinin ilk bölümlerinin heyecanını yaşayacağınızı fragmandan anlayabilirsiniz.

Hercai 37. bölümde hem çekimler hem sahneler hem de duygusallık eleştirilen durağanlığın ve sıkıcılığın artık ortadan kalktığına işaret ediyor.

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi” mottosuyla yola çıkan Hercai’nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaşıyor.