Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat, dosta düşmana merak edenlere her şeyi, doğum günü mesajına sığdırdı!

Beren Saat, dosta düşmana merak edenlere her şeyi, doğum günü mesajına sığdırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Beren Saat ve 2014 yılında Los Angeles Malibu sahilinde rüya gibi bir nikahla evlenmişlerdi. Sürpriz evlilikleri magazin sayfalarında günlerce konuşuldu ve fotoğrafları da hala hatıralarda. İkilinin mutlu birliktelikleri, yaklaşık iki yıl önce bir instagram mesajı ile sarsıldı!

Daha doğrusu Beren Saat’in, doğum gününde kaybettiği eski sevgilisi ile ilgili sözleri, Kenan Doğulu ile evliliğinde bir sorun olduğu izlenimini yaşattı. Doğulu’nun ismini mesajda geçirmemesiyle de bu söylentiler iyice büyüdü.

Sonrasında her iki taraf da suskun kaldı. Ancak ayrılıkları uzun süre magazinin gündeminden düşmedi. Beren Saat, magazincilerin ısrarlı sorularından kaçtı ama boşanacakları şeklindeki haberler de devam etti.

Saat, pandemi süreci ile birlikte katıldığı bir programda bir itirafta bulundu ve eşi ile bazı sorunları olduğunu, ancak karantina dönemlerinde birlikte uzun vakitler geçirdikten sonra, ilişkilerine başka bir yön verdiklerini anlattı.

Bu süreçten sonra da yeniden mutlu beraberliklerine kaldıkları yerden devam ettikleri de anlaşıldı. Saat’in de evde eşi ile birlikte müzik çalışmalarına katıldığı ve hatta bir albüm çıkaracağı da öğrenildi.

Beren Saat, son dönemlerde eşi Kenan Doğulu ile ara ara yaptığı keyifli anlardaki fotoğraf paylaşımlarıyla her şeyin yolunda olduğunu da gösteriyordu.

Son olarak 31 Mayıs 1974 doğumlu eşi Kenan Doğulu’nun doğum günü için yayınladığı bir paylaşımla aşklarının da hala ilk günkü gibi olduğunu dosta düşmana bir kez daha ve altını çizerek göstermiş oldu!

Beren Saat, “Seranatın bitince suya atlayalım mı? Bu uçuşta kimse bizi tanımıyo yaramazlık yapalım mı? Yıldızların altında çıplak uyuyalım mı? Plajda yalınayak evlenelim mi?…” sözleriyle başlayan instagram mesajında eşine “Ben seni bana hayır demeyişlerin için sevdim en çok” sözleriyle “iyi ki doğdun” dedi.

Kenan Doğulu da bu mesaja “Aşkım I love you” karşılığını verdi…