Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes dikkat kesildi! Kızılcık Şerbeti’nde Sıla Türkoğlu’nun partneri kim olacak?

Herkes dikkat kesildi! Kızılcık Şerbeti’nde Sıla Türkoğlu’nun partneri kim olacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de çok yakında iddalı bir dizi yayınlanmaya başlayacak. Bu diziyi iddialı kılan ise başrol oyuncusu. Emanet’le tüm dünyada büyük bir hayran kitlesi edinen Sıla Türkoğlu’nun ekrana dönüşü büyük olay olurken, partnerinin kim olacağı büyük merak konusu.

Kanal 7’de yayınlanan günlük dizi Emanet ile adını tüm dünyaya duyuran Sıla Türkoğlu diziden olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Sezon finali çekimine gelmeyen ve iddiaya göre anlaşması olmasına rağmen üçüncü sezonda yer almayacağını söyleyen Sıla Türkoğlu’nun Emanet’ten ayrılığı bütün dünyada ses getirmişti.

Emanet’te yer almaktan yorulan ve bu kadar uzun soluklu bir dizide rol almak istemediği söylenen Sıla Türkoğlu, bu olaylı ayrılığın ardından sessizliğe bürünmüştü. Kısa süre önce genç oyuncunun rol alacağı yeni dizi belli oldu.

Henüz 23 yaşındaki oyuncu önümüzdeki sezon Show TV’de yayınlanacak Kızılcık Şerbeti isimli bir dizide rol alacak. Sıla Türkoğlu’nun ekrana dönüşü büyük ses getirdi. Ancak şimdi herkes bu dizide partnerinin kim olacağını merak ediyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Sıla Türkoğlu’na Ozan Dolunay’ın eşlik etmesi için de dizi hayranlarının sosyal medya üzerinden gündem oluşturma çabaları da dikkat çekiyor. Dizi hayranları sosyal medya üzerinden yapım ekibini etkilemek ve gönüllerinden geçen oyuncuları bir araya getirmek için bu tür paylaşımlar yapabiliyor.

İzleyicilere göre, iki genç oyuncu güzel bir çift olabilir ve yeni sezonda çok başarılı bir uyum yakalayabilir. Emanet dizisindeki etkili çıkışı ile Türkiye’den daha çok yurt dışında büyük popülerlik kazanan Sıla Türkoğlu’nun Kızılcık Şerbeti dizisindeki partnerinin kim olacağı, hala büyük bir merak konusu olmaya devam ediyor.

Herkes dikkat kesildi! Kızılcık Şerbeti’nde Sıla Türkoğlu’nun partneri kim olacak? 7

Yasak Elma dizisinin senaristleri Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün hikayesini yazdığı Kızılcık Şerbeti dizisi, iki aile arasında yaşanan trajik olayları anlatacak.

Eylül başında dizi ekibi sete çıkacak ve Kızılcık Şerbeti isimli yapımın Ekim ayı başında da izleyicilerle buluşması bekleniyor. Dizide ayrıca Evrim Alasya ve Barış Kılıç başrollerde yer alacak. Bu ikilinin de etkili bir dizi çifti olarak yeni sezonda çok konuşulması bekleniyor.