Ana sayfa Sosyal Medya Herkes Elçin Sangu’yu Çöp Adam dizisiyle bekliyor ama o şu an başka bir heyecan içinde!

Herkes Elçin Sangu’yu Çöp Adam dizisiyle bekliyor ama o şu an başka bir heyecan içinde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Elçin Sangu, Kiralık Aşk dizisiyle şöhreti yakalamıştı. Bu dizinin ardından farklı dizilerle ekrana geldi. Ancak Çarpışma dışındaki diğer dizileri ekrana kısa sürede veda edince oyuncu da büyük hüsran yaşadı.

Son dönemde ismi farklı projelerle anılan Sangu’nun yeni bir çıkış yakalaması muhtemel bir başka dizide oynayacağı öğrenildi. Çöp Adam isimli ve OGM Pictures imzalı dizide oyuncunun Engin Altan Düzyatan ile başrolde oynaması söz konusu.

Diziyle ilgili gelişmeleri Sangu’nun hayranları merakla takip ediyor. Son dönemde gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan dizilerin bir örneği olarak OGM’nin yeni ve iddialı projesinde yer alması, Sangu’nun hayranlarını da ayrıca sevindiriyor! Bu kez dizinin tutacağı yönündeki tahminler yüksek. Elçin Sangu’nun dizide Peri isimli bir karaktere hayat vereceği konuşuluyor.

Herkes Elçin Sangu'yu Çöp Adam dizisiyle bekliyor ama o şu an başka bir heyecan içinde! 8

Dizinin hazırlıkları sürerken Elçin Sangu da başka bir heyecan içinde şu sıralar! Bir süredir provaları devam eden bir müzikal ile sahneye çıkmaya hazırlanıyor oyuncu.

Jekyll&Hyde isimli müzikalinin biletleri kısa bir süre önce satışa çıktı! Tanıtımları sosyal medya üzerinden de yapılan müzikalin başrollerinde Hayko Cepkin ve Elçin Sangu yer alıyor. İlk oyun için perde 23 Ekim’de Zorlu PSM’de açılacak.

Elçin Sangu’nun büyük heyecan yaşadığı bu müzikalde, eğitimini aldığı müzik konusundaki yeteneklerini de sergilemesi bekleniyor. Robert Louis Stevenson’ın klasik gerilim romanından uyarlanan dünyaca ünlü ‘Jekyll & Hyde’ müzikali, Antre Production yapımıyla çarpıcı bir prodüksiyon ve muhteşem bir kadro ile sahneye taşınmakta.

Herkes Elçin Sangu'yu Çöp Adam dizisiyle bekliyor ama o şu an başka bir heyecan içinde! 9

‘Jekyll & Hyde: Bir Broadway Müzikali’nin Hayko Cepkin, Dr. Jekyll ve Mr. Hyde karakterlerine hayat verirken, Elçin Sangu ise Lucy Harris rolünde seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Oyuncularından birisi rock müziğin çok sevilen ismi Hayko Cepkin, diğeri dizilerin sevilen oyuncusu Elçin Sangu olunca, müzikale ilgi de büyük oldu! 45 kişilik dev bir ekip tarafından sahnelenecek olan müzikalde ayrıca
Fatih Al, Umut Kurt, Nermin Koçak ve Cenk Bıyık gibi usta oyuncular da yer alıyor.

9 Oscar adaylığı ve 2 Oscar ödülü bulunan Leslie Bricusse’ın sahne uyarlamasının, Malcolm Keith Kay genel sanat yönetmenliğinde, Grammy ve Tony adaylıkları bulunan usta besteci Frank Wildhorn’un pop-rock türündeki güçlü müzikleriyle birleştiği ‘Jekyll & Hyde: Bir Broadway Müzikali’nin yönetmenliğini Taner Tunçay yapıyor.

Projenin yaratıcı yapımcılığını Feri Baycu Güler, müzik direktörlüğünü Tuluğ Tırpan koreografisini ise Seda Özgiş Kaleci üstleniyor.

Tüm sezon boyunca seyirci ile buluşacak ‘Jekyll & Hyde: Bir Broadway Müzikali’ için biletler Passo’da satışta.