Ana sayfa Dizi Haberleri Yok böyle gelin-kaynana! Yalı Çapkını izleyicisi, Ferit’le Seyhan’dan sonra, o sahnelere bayılıyor!

Yok böyle gelin-kaynana! Yalı Çapkını izleyicisi, Ferit’le Seyhan’dan sonra, o sahnelere bayılıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’de Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Dizi, 4. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yer aldıkları Yalı Çapkını dizisinde Seyran ve Ferit karakterleri kadar, diğer karakterlerin hikayeleri de merakla izleniyor.

Dizide Ferit’in annesi Gülgün’e hayat veren Gözde Kansu, oyunculuk performansı ile ayrıca beğeni toplayanlardan. Aynı zamanda hikayedeki rolü de bilindik ‘kayınvalide’ görüntüsünden o kadar uzak ki herkesi şaşırtıyor! Geleneksel bir hayat tarzında olmasalar bile kayınvalide-gelin arasında yaşanan bilinen muhabbetler, Seyran ve Gülgün arasında geçmiyor!

Yok böyle gelin-kaynana! Yalı Çapkını izleyicisi, Ferit'le Seyhan'dan sonra, o sahnelere bayılıyor! 9

Aynı zamanda Ferit’in abisinin eşi Asuman ile kayınvalidesi Gülgün arasında da aynı samimi ilişki sürmekte. İzleyiciler, Ferit ve Seyran sahnelerini giderek daha çok seviyor. İki oyuncunun başarılı ve doğal performansları ile sosyal medyada çok konuşulan sahnelere imza attığı Yalı Çapkını dizisinde, başka bazı karakterlerin karşılıklı sahneleri de aynı ilgiyle izleniyor.

Bu sahnelerin başında bir süredir Gülgün ve Seyran sahneleri gelmekte. Hiç bilmediği İstanbul’da, hiç tanımadığı bir ailenin, hiç görmediği bir oğluyla evlendirilen Seyran’a en büyük desteği, kayınvalidesi Gülgün veriyor. Onu bir anne şefkatiyle sararken, diğer gelini Asuman’ın bir daha bebek sahibi olamayacağını bilmesine karşın onun da elini üstünden çekmiyor!

Yok böyle gelin-kaynana! Yalı Çapkını izleyicisi, Ferit'le Seyhan'dan sonra, o sahnelere bayılıyor! 10

Gülgün gibi bir kayınvalide profilini uzun zamandır görmeyen izleyici için bu rol, çok daha farklı bir anlam içeriyor! Artık ekranda oğlunun yanında duran, gelinini her daim tersleyen, onu tartaklayan, arkasından iş çeviren kayınvalide figürüne karşın Gülgün gibi tüm iyi niyeti ve samimiyetiyle, karşısındakini de en az kendi çocuğu gibi bağrına basan bir kayınvalide figürü, herkes için beklentinin ötesine geçti!

Kimi izleyiciler, sosyal medyada Gülgün ve Seyhan sahnelerini izlemenin ne kadar keyifli olduğunu da vurgu yapmaya başladılar. Onlardan bir örneği aşağıda görebilirsiniz…

Yok böyle gelin-kaynana! Yalı Çapkını izleyicisi, Ferit'le Seyhan'dan sonra, o sahnelere bayılıyor! 11

Afra Saraçoğlu’nun sette kayınvalidesi Gülgün’e hayat veren Gözde Kansu ile pozu, hayranlarının da dikkatinden kaçmadı. İki oyuncunun kinayeli bir yüz ifadesiyle verdikleri poz, kamera arkasında enerjilerinin tuttuğunun ve birlikte keyifli vakit geçirdiklerinin de bir göstergesi.

Deneyimli bir oyuncu olarak ekranda dikkatleri çeken Gözde Kansu, Yalı Çapkını dizisindeki kayınvalide karakteri ile pek çok dizide izleyenlerin artık kanıksadığı kayınvalide rolünün çok ötesinde bir karaktere başarı ile imza atıyor. Gülgün, ailenin en şefkatli ve yaraları sarmak için tüm iyi niyetiyle çabalayan ismi olarak, Yalı Çapkını dizisinin de en sevilen karakterlerinden birisi olmuş durumda…