Ana sayfa Dizi Haberleri Şifanur Gül adını bir kenara yazın! Aşk, Yonca ve Diğerleri dizisi, hikayesiyle sarsacak!

Şifanur Gül adını bir kenara yazın! Aşk, Yonca ve Diğerleri dizisi, hikayesiyle sarsacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – NTC Medya tarafından hazırlanan Aşk, Yonca ve Diğerleri dizisi, ekranın yeni ve dikkat çeken projelerinden birisi olmaya aday! İddialı yapımla ilgili çalışmalar bir süredir devam ediyor. Son dönemde tek başına çocuğu ile mücadele eden kadın hikayeleri, izleyenlerin de ilgisini çekiyor. Aşk, Yonca ve Diğerleri dizisi de benzer bir hikaye olarak ekrana gelecek.

Kadrosunun şekillendiği Aşk, Yonca ve Diğerleri dizisinin hazırlıkları sürüyor. Dizinin öne çıkan ismi Şifanur Gül. Şu sıralar Terzi isimli Netflix dizisinde Çağatay Ulusoy’un da partneri olarak gündeme gelmekte. Genç oyuncunun ekranda büyük bir sınav vereceği dizideki rolü, izleyenler tarafından önümüzdeki günlerde çokça konuşulacak.

Alican Yücesoy ile birlikte Şifanur Gül’ün başrolünde yer aldıkları dizide ayrıca deneyimli oyuncular Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar da yer alıyor. Masumlar Apartmanı dizisi ile tanınan Açelya Devrim Yılhan’ın da kadrosunda yer aldığı dizide ayrıca Neslihan Arslan, Tuğçe Yolcu, Aslıhan Kapanşahin, Aslı Samat da oynuyor.

Şifanur Gül adını bir kenara yazın! Aşk, Yonca ve Diğerleri dizisi, hikayesiyle sarsacak! 7

Ön hazırlıkları devam eden Aşk, Yonca ve Diğerleri dizisinde, küçük kızı ile hayata tutunmaya çalışan bir kadının hikayesi anlatılacak. Yüreklere dokunacak dramatik hikayede Yonca karakterine Şifanur Gül hayat veriyor. Hikayede ayrıca mafya ve polis çatışması da yer alıyor.

Aşk, dram, polisiye konularıyla izleyenleri ekran başına çekecek olan Aşk, Yonca ve Diğerleri dizisi, dramatik ve duygusal yönleriyle ağır basan bir anne-kız hikayesi aynı zamanda.

Bir annenin kızı için yaptığı fedakarlıklar, birlikte hayatta kalma hikayeleri ile birlikte işin içine aşkın da girmesi ve mafya-polis kovalamacalarının da yaşanacağı dizinin senaryosunu Bekir Baran Sıtkı yazıyor. Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin müziklerini Ender Gündüzlü yapıyor. Yönetmen koltuğunda ise Cemal Şan yer almakta.

Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı ise henüz netleşmedi. Hikayesi, oyuncuları ile dikkat çeken dizinin çekimleri de yakın zamanda başlayacak. Kısa bir süre içinde de kanalının belli olması bekleniyor…