Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes koronavirüs sanmıştı! Sadakatsiz dizisinin bu hafta yayınlanmamasının nedeni ortaya çıktı!

Herkes koronavirüs sanmıştı! Sadakatsiz dizisinin bu hafta yayınlanmamasının nedeni ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisi, bu hafta ekranlara gelmedi. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in yer aldığı diziyi izleyenler, bu durumun nedenini anlayamadı. Ancak sosyal medyadan konuyla ilgili bir duyuru yapıldı.

Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği dizi, heyecanlı bir bölümle ekrana gelecekti. Diziyi merakla bekleyenler, ne yazık ki Çarşamba akşamı yeni bölümü ekranda bulamadı. Sadakatsiz dizisinin sosyal medya hesaplarını takip edenler konuya vakıftı ama yine de kafalar karışmıştı!

Dizinin hesabından “Her çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz Sadakatsiz’in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere…” notuyla bir duyuru yapıldı.

Herkes koronavirüs sanmıştı! Sadakatsiz dizisinin bu hafta yayınlanmamasının nedeni ortaya çıktı! 8

Oyunculardan birinin koronavirüse yakalanmış olma ihtimali dillendirildi. Hangi oyuncunun virüsü kaptığı da merak konusu oldu. Ancak ilerleyen süreçte konunun dizinin senaristi ile ilgili olduğu öğrenildi.

Pandemi sürecinde pek çok diziden benzer haberler gelmekte. Dizinin özellikle başrol oyuncularının koronavirüse yakalanması, bütün setin durması anlamına geliyor çoğunlukla. Fakat durumun koronavirüs ile ilgili olmadığı da ortaya çıktı.

Herkes koronavirüs sanmıştı! Sadakatsiz dizisinin bu hafta yayınlanmamasının nedeni ortaya çıktı! 9

Alınan bilgilere göre dizinin senaristi Dilara Pamuk, sağlık sorunları nedeniyle yeni bölümü yetiştiremedi. Bu nedenle de Sadakatsiz dizisinin bu hafta yeni bölümü yayınlanamadı.

Birkaç gündür rahatsız olan Dilara Pamuk, en son 100 milyon okunma rakamına ulaşan Maça Kızı 8 isimli romanı ile ilgili bir twitter paylaşımı yaptı ve rahatsızlığını dile getirdi.