Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı ve Teşkilat dizilerini zor günler bekliyor! Yeni rakip çok dişli!

Yargı ve Teşkilat dizilerini zor günler bekliyor! Yeni rakip çok dişli!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yayınlanan ve kemik bir izleyici kitlesine sahip olan Kanal D’nin Yargı ve TRT1’in Teşkilat dizileri, güne damgasını vuruyor. İki dizi de birbirleriyle uzun süredir güçlü bir rekabet içinde. Her iki dizinin de müdavimleri dizilerini bırakmaya pek niyetli değil. Ancak yeni ve güçlü bir rakip, iki dizi için etkili bir rakip olma ihtimaliyle yakında ekrana gelecek…

Her hafta izleyenleri sürükleyen Yargı ve Teşkilat dizileri, Pazar akşamları reytingleri topluyor. Fakat atv, bu iki dizinin karşısına bambaşka bir hikaye ile farklı bir izleyici kitlesini çekecek bir yapımı ekrana getirmeye hazırlanıyor.

Bir süredir tanıtımları dönen Adı Sevgi isimli Koliba Film imzalı dizi, dram dizisi bekleyenler için Pazar akşamlarını renklendirmeye geliyor. Biri polisiye yönü güçlü, diğeri hukuk temalı iki dizi Yargı ve Teşkilat’ın reytinglerini etkilemesi beklenen Adı Sevgi dizisi, konusu itibariyle de ilgi çekecek gibi duruyor.

Yargı ve Teşkilat dizilerini zor günler bekliyor! Yeni rakip çok dişli! 8

Başrollerinde Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş’in rol aldıkları dizide, Türkiye’nin önemli sorunlarından birisi olan çocuk yaşta evlilik konusu ele alınacak.

Kuzey Yıldızı dizisinde Feride karakteri ile tanınan Gizem Güneş, dizide Elif isimli bir öğretmene hayat veriyor. Elif öğretmen, atandığı bir ilçede reşit olmayan kızların evlendirilmesine tanıklık ediyor ve kasabadaki herkes ile bu konuda mücadele etmeye başlıyor. Çocukları korumaya çalışan bu öğretmenin mücadelesi, ekran başındakileri de çok etkileyecek.

Yargı ve Teşkilat dizilerini zor günler bekliyor! Yeni rakip çok dişli! 9

Güçlü bir aileye baş kaldıran Elif öğretmenin öğrencileri için göze aldığı mücadelede, son derece trajik olaylar da yaşanacak. Aynı zamanda umut aşılayan bir dizi olarak da Adı Sevgi dizisi, Pazar akşamlarının yeni fenomeni olmaya geliyor!

Yargı dizisi güne damgasını vururken, ikinci sezonuyla ekrana gelen Teşkilat’ın ise bir süredir reytingleri düşüş eğiliminde. İki dizinin yanına şimdi güçlü bir rakip gelmekte.

İlk bölümü 13 Mart’ta yayınlanacak olan dizi, bakalım pastadan ne kadar pay alacak?

“Asla Yalnız Yürümeyeceksin” sloganı ile yola çıkan Adı Sevgi dizisinin senaryosunu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura birlikte yazıyor. Gerçek yaşamda örneklerine sıkça rastladığımız toplumsal sorunlara vurgu yapan “Adı Sevgi”, etkileyici hikayesiyle kısa sürede büyük beğeni toplama şansına sahip.