Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Karahan, Kıbrıs Zafere Doğru dizisinden sonra yeni bir proje ile sürpriz yapacak!

Pelin Karahan, Kıbrıs Zafere Doğru dizisinden sonra yeni bir proje ile sürpriz yapacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Pelin Karahan, izleyicinin Kavak Yelleri isimli dizi ile hafızasına kazıdığı bir oyuncu. Evlenip iki çocuk annesi olan Karahan, bir süre dizi setlerine ara vermişti. Çocuklarını büyüten oyuncu, TRT’nin iddialı dizisi Kıbrıs Zafere Doğru ile ekranlara döndü.

Dizi, kısa bir süre önce ekranlara veda etti. Pelin Karahan, uzun bir aranın ardından döndüğü diziyle, hayranlarını da çok mutlu etti. TMC yapım imzalı dizide Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, İnci karakterini oynuyordu.

Başarılı oyunculuğu ile yine büyük beğeni toplayan Karahan, dizinin final yapmasından sonra bir başka proje ile geri dönüyor. Ancak bu kez dizi değil, tiyatro yapmak istiyor.

Pelin Karahan, Kıbrıs Zafere Doğru dizisinden sonra yeni bir proje ile sürpriz yapacak! 5
Bir süredir çocuklarıyla vakit geçiren oyuncu, yeni bir iş ile hayranlarını sevindirecek. Tiyatro sahnesine çıkmaya hazırlanan oyuncu, ‘Şaşırt Beni’ isimli bir oyunda rol alacak.

Pek çok başarılı işe imza atan yazar ve yönetme Selçuk Aydemir’in sahneye koyacağı  “Şaşırt Beni” oyununda Pelin Karahan ile birlikte Çağdaş Onur Öztürk, Murat Akkoyunlu, Tuna Kırlı, Yasemin Baştan, Barış Yıldız ve Korhan Herduran da rol alacak.

Bugüne kadar gişe rekoru kıran “Düğün Dernek”, “Çalgı Çengi” gibi birbirinden başarılı işlere imza atan Selçuk Aydemir tarafından sahnelenecek oyunun Nisan ayında izleyicilerle buluşması planlanıyor.