Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes Taner Ölmez’i konuşuyor! Mucize Doktor da bir de Sinem Ünsal gerçeği var!

Herkes Taner Ölmez’i konuşuyor! Mucize Doktor da bir de Sinem Ünsal gerçeği var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinin setinde oyuncular ve teknik ekip arasında büyük bir uyum kuruldu. Dizinin setinde de bir mucize yaşandığını söyleyebiliriz. Oyuncular ve teknik ekip işlerini dayanışma içinde sürdürüyor. Bu durum da dizinin başarısına olumlu katkı yapıyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle Mucize Doktor dizisinin çekimlerine Mart ayının 3. haftasında ara verilmişti. 28 bölümü yayınlanan dizinin ilk sezonu tamamladığı düşünülüyor.Ancak henüz net bir karar yok. Dizide Taner Ölmez ve Sinem Ünsal’ın iyi bir uyum yakalaması da çok övgü alıyor. Bora Talat Oyacı’nın youtube programına Taner Ölmez katıldı.

Dizide Nazlı karakterini oynayan Sinem Ünsal için Taner Ölmez’in arası nasıl? Taner Ölmez, bir izleyicinin sorusu üzerine şu yanıtı verdi: “Çok iyi. Sinem dünya tatlısı, süper bir insan. Açıkçası çok şanslıyım böyle bir partnerle çalıştığım için. Bunu sadece ben değil, bütün ekip söylüyoruz. Çünkü gerçekten zor bir iş çekiyoruz ve Sinem çok zor sahneleri oynuyor, kız gerçekten çok sağlam bir kız. Hem oyuncu olarak, hem karakter olarak hem çok güçlü bir kadın gerçekten.”

Herkes Taner Ölmez'i konuşuyor! Mucize Doktor da bir de Sinem Ünsal gerçeği var! 8

Dizide rol aldığı diğer oyuncu arkadaşlarını da öven Taner Ölmez, bugüne kadar çalıştığı en iyi ekip olduğunu belirtti.

Tüm oyuncuların disiplinli ve ciddiyetle çalıştıklarına vurgu yapan oyuncu, “Gerçekten burada farklılık var. Hepsi bu işte olmayı istiyordu. Hepsi hem bana, hem işe hem oynadıkları role güvendi. Rolünü ezberlemeyen oyuncu görmedim burada. Çok iyi gidiyoruz ekip olarak. Herkes gerçekten çok iyi” yorumunu ekledi.

Geçtiğimiz hafta dizide Adil karakterini canlandıran Reha Özcan, rol teklifi geldiğinde Ali Vefa karakterini kimin oynayacağı ortaya çıkmadan yapımcıya yanıt vermediğini söylemişti.

Herkes Taner Ölmez'i konuşuyor! Mucize Doktor da bir de Sinem Ünsal gerçeği var! 9

Reha Özcan, “Ali Vefa karakterini doğru kişi oynamaz ise dizi sıkıntı yaşar” diye düşündü ve Taner Ölmez’in isminin açıklanmasını bekledi.

İsim açıklanınca da Reha Özcan teklifi hemen kabul etti. Mucize Doktor dizisinde karakterleri canlandıran usta isimler, birbirleri ile de sette çok iyi anlaşıyor.İşte bu aile ortamı da dizinin başarısında önemli bir rol oynuyor.