Ana sayfa Dizi İzle Bir Aşk Hikayesi 18 Mayıs Pazar 88.bölümde Thapki’ye büyük sürpriz!

Bir Aşk Hikayesi 18 Mayıs Pazar 88.bölümde Thapki’ye büyük sürpriz!

tarafından ker_def

Bir Aşk Hikayesi dizisi, Kanal 7’de yayınlanan Hint dizisidir.Birçok izleyicisi bulunan dizinin yeni bölümünden ilk bilgiler ortaya çıktı. 18 Mayıs Pazar günü dizinin 88. bölümü yayınlanacak. Detayları haberimizde bulabilirsiniz. Thapki’yi bekleyen sürpriz nedir?

Aşk Bir Rüya’da bu akşam Thapki Vasu’yu geri getirmek için bir plan yapar ve herkesten duygularını bir kağıda yazmalarını ister. Kağıtları Vasu’ya okutmak isteyen Thapki onu hizmetçi kılığında görünce ne yapacak?

Şada’nın serbest bıraktığı goril kafayı Thapki’ye takar. Eve kadar onu takip eden goril Bihan’ı saf dışı bırakır ve Thapki’yi kaçırmak ister. Thapki bir yolunu bulur ve onun elinden kurtulmayı başarır. Thapki Vasu’nun eksikliğini aileye hissettirmek için bir plan yapar ve herkesin onun hakkındaki düşüncelerini bir kağıda yazmalarını ister.

Vasu’yu unutmak için bunun gerekli olduğuna herkesi inandıran Thapki tüm kağıtları toplar. Kağıtları okuduğunda herkesin aslında Vasu’yu özlediklerini anlar ve kağıtları Vasu’ya okutmak ister. Vasu’nun yanına giden Thapki onun hizmetçilik yaptığını görünce ne tepki verecek?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 22:30, hafta sonu 22:15’te Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan