Ana sayfa Sosyal Medya Herkesin aklı Kırmızı Oda’nın Kumru’sunda kaldı ama Aslıhan Gürbüz Ayvalık’a döndü!

Herkesin aklı Kırmızı Oda’nın Kumru’sunda kaldı ama Aslıhan Gürbüz Ayvalık’a döndü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kırmızı Oda dizisi, yeni sezonun en çok izlenen ve merakla beklenen dizilerinin başında geliyor. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerinden oluşan kitabından alıntılanan dizide bir kaç haftadır Kumru’nun hikayesini izliyoruz. Uzun süredir ekranda olmayan Aslıhan Gürbüz, konuk oyuncu olarak diziye dahil olmuştu bir süre önce.

Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin ardından yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle projelerine ara vermişti. Daha sonra Ayvalık’a yerleştiği öğrenilen oyuncu, bir sürpriz yaparak Kırmızı Oda dizisine ortaya çıktı.

Güçlü oyunculuğu ile yine izleyenleri ekran başına kilitleyen bir performans sergilemeye devam ediyor. Aslıhan Gürbüz’ün oynadığı Kumru’nun acı hayat hikayesinin detayları ortaya çıkmakta. Bu hafta tacize uğradığı üvey babası tarafından getirilip babaannesine bırakıldığı öğrenildi.

Burada hayatının en mutlu günlerini yaşadığını anlattı Kumru. Ancak babaannesi yakalandığı hastalık nedeniyle çok fazla ömrünün kalmadığını öğrenince Kumru’yu köyden bir çocukla evlendirmek için söz kesti. Henüz lise çağlarında olan Kumru’nun hikayesi bu haftalık son buldu ama yeni bölüm merakla bekleniyor.

Herkesin aklı Kırmızı Oda'nın Kumru'sunda kaldı ama Aslıhan Gürbüz Ayvalık'a döndü! 8

Bu arada Aslıhan Gürbüz’ün instagram sayfasını takip edenler, oyuncunun çoktan Ayvalık’a döndüğünü de görüyor. Çekimleri bittiği için mi gitti, bir kaç günlük tatil için mi döndü henüz bilinmiyor ama Kumru’nun hikayesinde sona gelindiği de Doktor Hanım ile arasında geçen konuşmadan anlaşıldı.

Doktor Hanım, “O zamanki eşinle ne yaşadın, kurtuluşu neden Yavuz’da buldun bilmiyorum ama mutlaka kendince haklı sebeplerin vardır” diyerek haftaya beklediğini söylerken Kumru da “Geleceğim, içimdeki son utancı da buraya dökmek için geleceğim” sözleriyle bu haftalık veda etti.

Şimdi Kumru’nun hikayesinde bir başka merak edilen durum daha ortaya çıktı! Bakalım olaylar nereye bağlanacak? İzleyici heyecanla gelecek haftayı beklerken, Aslıhan Gürbüz ise Ayvalık’ta zaman zaman gittiği bir sabun atölyesinden aşağıdaki paylaşımı yaptı…

Herkesin aklı Kırmızı Oda'nın Kumru'sunda kaldı ama Aslıhan Gürbüz Ayvalık'a döndü! 9