Ana sayfa Dizi Haberleri Final kararı alınan Sol Yanım dizisi için flaş bir karar daha!

Final kararı alınan Sol Yanım dizisi için flaş bir karar daha!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de ekrana gelen gençlik dizisi Sol Yanım, oyuncularıyla da hikayesiyle de belli bir izleyici kitlesi tarafından çok sevilmiş ve başrollerdeki Özge Yağız ve Tolga Mendi de birbirlerine çok yakıştırılmışlardı. Ancak dizinin reytingleri kanalın yüzünü güldürmedi ve final kararı da gecikmedi.

Sezon başında Perşembe günleri yayınlanmış ve izleyenleri de bugüne alıştırmıştı. Ancak daha sonra Çarşamba akşamına alınmasıyla işler de karıştı! Reytingleri düşen dizinin gün değişikliği pek faydalı olmadığı gibi sonunu da getiren bir karar olarak görülmeye başlandı!

Zira kısa süre sonra final kararı geldi! Seni Çok Bekledim dizisinin Cuma akşamlarına alınmasıyla birlikte Akrep dizisi Perşembe’ye gelmiş ve Sol Yanım da Çarşamba gününe geçmişti.

Yaşanan bu değişimler sonrasında ne yazık ki dizi için son göründü. Bir kaç haftadır zaten reytinglerin düşük olmasından dolayı final kararı bekleniyordu ve sonunda kısa bir süre önce Star TV’nin Sol Yanım dizisini bitireceği öğrenildi.

Özge Yağız, Tolga Mendi, Emre Bey ve Cemre Baysel gibi genç kuşağın başarılı ve dikkat çeken isimlerinin yer aldığı dizinin 13. bölümde final yapacağı öğrenilmişti.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği son bilgiye göre ise kulislerde 12. bölümde bitirilmesi kararının alındığı bilgisi paylaşılıyor. Dizinin bu hafta 11. bölümü yayınlanmıştı.

Bu bilgiye göre önümüzdeki hafta 17 Şubat Çarşamba akşamı 12. bölümüyle veda edecek Sol Yanım dizisi…