Ana sayfa Sosyal Medya Yıldız Çağrı Atiksoy kayınvalidesi ve annesinin birlikte fotoğrafını paylaştı! Fotoğraftaki detay dikkat çekti!..

Yıldız Çağrı Atiksoy kayınvalidesi ve annesinin birlikte fotoğrafını paylaştı! Fotoğraftaki detay dikkat çekti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu çift Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay geçtiğimiz günlerde İzmir’de nişanlanmıştı. Mutluluklarını sosyal medyadan hayranlarıyla da paylaşan ikili nişan töreninden pek çok fotoğraf paylaşmıştı.

Şu sıralar Atv dizisi Kuruluş Osman’da ‘Malhun Hatun’u canlandıran Yıldız Çağrı Atiksoy ile  Fox TV dizisi Yasak Elma’da ‘Çağatay’ olarak ekranlara gelen Berk Oktay’ın nikah masasına oturmak için dizi sezonunun tatile girmesini bekleyeceği ve yaz aylarında dostlarının da katılacağı unutulmaz bir düğün yapacakları konuşuluyor.

Çiftin Nişan töreni Yıldız Çağrı Atiksoy’un hayallerindeki gibi oldu. Güzel oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla nişan töreninin tam da hayalindeki gibi olduğunu söyleyerek takipçileriyle art arda pek çok fotoğraf paylaştı.

Yıldız Çağrı Atiksoy o kadar mutlu ki, törenden fotoğraf paylaşımlarına sosyal medya hesabında halen devam ediyor.  Oyuncu bu defa, müstakbel kayınvalidesi, Berk Oktay’ın annesi Sevim Oktay ile kendi annesi Yeşim Atiksoy’un birlikte fotoğrafını paylaştı.

Yıldız Çağrı Atiksoy kayınvalidesi ve annesinin birlikte fotoğrafını paylaştı! Fotoğraftaki detay dikkat çekti!.. 7

Fotoğrafta, iki annenin benzerliği dikkat çekerken güzel oyuncu da bu benzerliğe vurgu yaparak fotoğrafa esprili bir not düştü. Yıldız Çağrı Atiksoy’un paylaşımına, ‘İnşallah kardeş değilsinizdir’ yazması hayranlarını da güldürdü.