Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık! Yalı Çapkını’nı alaşağı edip Tuzak dizisine de fena çalım attı! Sosyal medyada şaşırtıcı hamle!

Yok artık! Yalı Çapkını’nı alaşağı edip Tuzak dizisine de fena çalım attı! Sosyal medyada şaşırtıcı hamle!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Cuma akşamları yayınlanan dizilerin reyting rekabetinin yanı sıra sosyal medyada çok farklı bir rekabet sürüyor! Dizileri izleyenler, yaptıkları yorumlar ve paylaştıkları mesajlar ile günün en popüler yapımını ortaya koyuyorlar.

Adba.tv’nin düzenli olarak günlük yaptığı ölçümlemede 17 Mart Cuma akşamı ekrana gelen 4 dizi içinde, sosyal medyada dikkat çekici bir durum ortaya çıktı! Son dönemin reytinglerde en yüksek puanlarını toplayan Star TV’nin Yalı Çapkını dizisinin, aylardır süren rekor reytinglerinden sonra düşüşe geçmesi herkesi şaşırttı!

Dizi, Total’de 1. sırada yer alsa da AB ve ABC1 kategorilerinde yerini Show TV’nin Kızılcık Şerbeti dizisine kaptırdı! Ateş Kuşları dizisi de hatırı sayılır bir izleyici kitlesi edinmiş durumda. Atv’nin sevilen yapımı, Total’de 3. sırada yer alarak başarısını da ortaya koydu.

Yok artık! Yalı Çapkını'nı alaşağı edip Tuzak dizisine de fena çalım attı! Sosyal medyada şaşırtıcı hamle! 9

Kızılcık Şerbeti dizisinde son iki haftadır sosyal medyada dikkat çeken bir oranda konuşulma söz konusu. Nursema karakterinin zorla evlendirilmesi ve ardından pencereden itilmesinden sonra bu hafta da dizi merakla izlendi. Dizide muhafazakar bir aile ve seküler bir ailenin çocuklarının evlenmesinden sonra, farklı kültür ve yaşam biçimlerinin birbirleriyle çatışması ele alınırken, hiç beklenmeyen olaylar ve gelişmelerin her iki taraf açısından karşılanış biçimleri ortaya konuluyor. Bu hafta, Doğa’nın Nursema’nın başına gelenleri öğrenip hastaneden kaçırması ve Abdullah’ın Alev’e aşkını ilan etmesi, diziyi izleyenlerin sosyal medyada yoğun bir şekilde yorum yapmalarına neden oldu.

Yok artık! Yalı Çapkını'nı alaşağı edip Tuzak dizisine de fena çalım attı! Sosyal medyada şaşırtıcı hamle! 10

Bu arada günün bir başka yapımı Tv8’in Tuzak dizisi her ne kadar reyting tablosunda ilk 10’da yer alamıyor olsa bile, sosyal medyada aylardır süren bir ağırlığı vardı. Fakat son haftalarda Yalı Çapkını ile sosyal medyada boy ölçüşen Tuzak dizisinin, bu hafta da Kızılcık Şerbeti’ne birinciliği kaptırdığı görülmekte!

Yok artık! Yalı Çapkını'nı alaşağı edip Tuzak dizisine de fena çalım attı! Sosyal medyada şaşırtıcı hamle! 11

Dengelerin iyice değiştiği 17 Mart akşamı, Kızılcık Şerbeti dizisine gelen ileti sayısı, dizinin son haftalarda hızla yükselen reyting puanlarının ardından sosyal medyada da büyük bir hamle yapmasını getirdi! Konusu giderek daha çok merak uyandıran Kızılcık Şerbeti dizisine, gün içinde 213 bin 500 ileti gelmiş olması, haftanın rekoru aynı zamanda!

Tuzak dizisinin tabloda 11 bin 900 ileti ile tabloda ikinci sırada yer aldığı görülürken, reyting kaybeden Yalı Çapkını dizisinin de sosyal medyada iki diziden çok daha az konuşulduğu görülmekte. 58 bin 500 ileti ile günü sosyal medya sıralamasında 3. sırada bitirdi Yalı Çapkını. Ateş Kuşları dizisi ise diğer diziler karşısında sosyal medyada çok fazla etkinlik gösteremiyor! Dizi, son bölümüyle 4 bin 600 ileti ile 4. sırada yer aldı…