Ana sayfa Dizi Haberleri Heyecan uyandıran ikili, Selin Şekerci ile Kubilay Aka aynı projede buluşuyor!

Heyecan uyandıran ikili, Selin Şekerci ile Kubilay Aka aynı projede buluşuyor!

tarafından kadir kadir

TelevziyonGazetesi.com / Detay – Kavak Yelleri dizisiyle oyunculuk hayatına başlayan Selin Şekerci, bugüne kadar pek çok başarılı projede yer aldı. Başarılı oyuncu son olarak BluTV için çekilen, 1960’lı yıllarda Yeşilçam’ın en parlak dönemini anlatan Yeşilçam dizisinde Mine karakterine can verdi.

Selin Şekerci, Ocak ayında vizyona giren “Benden Ne Olur?” isimli romantik komedi filminde de başrolleri Hazal Kaya, Onur Tuna ve Enis Arıkan ile paylaştı. İbrahim Selim ile yaşadığı ilişki sonrasında biraz dinlenmeyi tercih eden oyuncu bu sezon herhangi bir projeyle ekranlara gelmedi.

Show TV’de yayınlanan Oğlum dizisinde Bulut karakterini canlandıran Kubilay Aka, kariyer basamaklarını hızla tırmanıyor. Kubilay Aka’nın ilk dizisi olan Vatanım Sensin çok iyi bir yapımdı, bu rol sayesinde de milyonlarca izleyicinin beğenisini kazanan Kubilay Aka, daha ilk dizisi ile popülerlik şansı yakaladı.

Heyecan uyandıran ikili, Selin Şekerci ile Kubilay Aka aynı projede buluşuyor! 7

Ardından Çukur dizisindeki Celasun karakteri ile birlikte hem daha iyi bir oyunculuk sunumu sergileyen Kubilay Aka, 4 sezonluk dizi ile birlikte kendisini de çok geliştirdi.

Selin Şekerci ile Kubilay Aka’nın “İyi Yemek Öldürür”, “Ben Bir Denizim” ve “Kimya” filmleriyle büyük beğeni toplayan Umut Evirgen’in yeni projesi “Annesinin Kuzusu” isimli filmde birlikte yer alacakları öğrenildi.

Yakında sete çıkacak projenin yönetmen koltuğunda Umut Evirgen oturacak, senaryosunu ise Umut Evirgen ile Feride Çiçekoğlu birlikte yazdı.

Türkiye’nin en etkili oyuncularının buluştuğu filmin kadrosunda Selin Şekerci, Necip Memili, Kubilay Aka, Hatice Aslan ve Tansu Taşanlar yer alıyor.