Ana sayfa Dizi Haberleri Heyecanla beklenen Gelecek Uzun Sürer’le ilgili son bilgi Mert Yazıcıoğlu’ndan geldi!

Heyecanla beklenen Gelecek Uzun Sürer’le ilgili son bilgi Mert Yazıcıoğlu’ndan geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım’ın bir zamanlar sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok ülkesinde büyük ses getiren Evimiz Hollywood’da dizisiyle ilgili çalışmalar son hız sürüyor. Dizinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş belli olurken son durumla ilgili bilgi başrol oyuncularından biri olan Mert Yazıcıoğlu’ndan geldi.

Orijinal adı Beverly Hills 90210 olan ve Türkiye’de Evimiz Hollwood’da adıyla gösterilen dizi Beverly Hills’te zengin ailelerin arasına taşınan Brandon ve Brenda kardeşlerin maceralarını anlatıyordu. Dizide ayrıca zengin ailelerin çocukları olan Kelly, Steve, Dylan, Donna, David, Steve isimli karakterlerler vardı.

Diziyle ilgili ilk duyuru kısa süre önce yapılmıştı. Bunun üzerine çalışmalara hız kazandırıldı ve oyuncu kadrosu da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Dizinin ana kahramanlardan biri olan Brendan Walsh’u canlandıraca oyuncu Mert Yazıcıoğlu, Gelecek Uzun Sürer dizisinin son durumuyla ilgili bilgi verdi.

Heyecanla beklenen Gelecek Uzun Sürer’le ilgili son bilgi Mert Yazıcıoğlu’ndan geldi! 7

İbrahim Selim’in programına konuk olan ve yeni dizisiyle ilgili açıklamalarda bulunan Mert Yazıcıoğlu, sete çıkmak için çalışma programının bu hafta belli olacağını söyledi. Yazıcıoğlu yeni dizinin en geç eylül ve ekim gibi yayına girmesinin planlandığını da sözlerine ekledi. Bu da demek oluyorki heyecanla beklenen dizi için geri sayım başladı.

Bu arada dizinin oyuncu kadrosu ve canlandıracakları karakterler de yavaş yavaş belli oluyor. Gelen bilgiye göre Aslıhan Malbora, Mert Yazıcıoğlu’nun canlandıracağı Brendan’ın ikiz kardeşi Brenda’ya hayat verecek. Aytaç Şaşmaz da dizinin yakışıklı ve asi karakteri Dylan’ı canlandıracak.

FOX TV’de yeni sezonda ekrana gelecek olan Ay Yapım imzalı Gelecek Uzun Sürer dizisini Çukur ve Üç Kuruş’un senaristi Damla Serim kaleme alacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Deniz Yorulmazer oturacak. Dizi için ayrıca Hafsanur Sancaktutan ve Necip Memili ile anlaşma sağlandığı da belirtiliyor.