Ana sayfa Dizi Haberleri Hiç konuşmadan, gözleriyle ve mimikleriyle oynuyor! Bir Küçük Gün Işığı’nın Güneş’i Azra Aksu’ya herkes hayran kaldı!

Hiç konuşmadan, gözleriyle ve mimikleriyle oynuyor! Bir Küçük Gün Işığı’nın Güneş’i Azra Aksu’ya herkes hayran kaldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 5. bölümüyle Pazartesi akşamı ekrana gelen Bir Küçük Gün Işığı dizisinde, oyunculuk performansıyla çoğu zaman büyüklerinden rol de çalan küçük oyuncu Azra Aksu, giderek kendisine daha çok hayran bıraktırıyor. 6 yaşındaki oyuncu, 5 yıldır setlerde. Henüz 1 yaşındayken reklamlarda rol almaya başlayan Azra Aksu, 2015 yılının Ocak ayında dünyaya geldi.

Pek çok firmanın 1 yaşından beri reklam yüzü olan Azra Aksu, aynı zamanda dizilerde de rol aldı. En son Kanal D’nin Baht Oyunu dizisinde Elif karakterini oynamıştı. İşte Bu Benim Masalım, Çocukluk dizilerinde de rol alan küçük oyuncu, Bir Küçük Gün Işığı dizisinde oynadığı Güneş karakteri ile herkesin gönlünü bir kez daha çaldı.

Kameralara son derece alışkın olan küçük oyuncu, adeta gözleriyle konuşuyor, mimikleriyle yaşıyor! Birlikte rol aldığı Seray Kaya ile sahneleri, ayrıca keyifle izlenirken, hikaye gereği konuşmayan bir küçük kız olarak rolünü o kadar başarılı oynuyor ki izleyici gözlerini ondan alamıyor!

Hiç konuşmadan, gözleriyle ve mimikleriyle oynuyor! Bir Küçük Gün Işığı'nın Güneş'i Azra Aksu'ya herkes hayran kaldı! 8

Güneş’in, babasını kaybettiği kazadan sağ çıkmasından sonra hiç konuşmaması herkesin içini yakıyor. Annesi Dila tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete uğramış yaralı bir çocuk olarak Elif’in şefkatine sığınıyor. Kendine yeni bir anne bulan küçük kızın tüm duygularını konuşmadan, gözleriyle, bakışlarıyla, duruşu, hareketleri ve yüz ifadeleriyle vermeye çalışan küçük oyuncu Azra Aksu, en az dizinin başrolleri Seray Kaya ve Berk Oktay kadar dikkatleri çekiyor.

Azra Aksu ile Seray Kaya’nın kamera arkasında da araları çok iyi! Rol arkadaşını sette de kucağından indirmeyen Seray Kaya, bu yakın iletişimi sayesinde, duygu dozu yüksek sahnelerle birlikte başarılı bir iş ortaya çıkmasını da sağlıyor.

Diziyi takip edenler, 5. bölümde Güneş’in kaybolduğunu sanıp onu her yerde arayan ve sonunda kendi oturdukları binada bulan Elif’in yaşadığı duygu dolu anları kolay kolay unutamayacak! İkilinin bu sahnesinde birbirlerine sarılırken adeta sahneyi yaşamaları da ekran başındakileri çok etkileyen bir sahne oldu.

Hiç konuşmadan, gözleriyle ve mimikleriyle oynuyor! Bir Küçük Gün Işığı'nın Güneş'i Azra Aksu'ya herkes hayran kaldı! 9

Azra Aksu, Baht Oyunu dizisinde de Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ile oynamıştı. Sevimliliği ve başarılı oyunculuğu ile şimdiden abla ve abilerinden rol çalmaya başladı! Böyle giderse küçük oyuncuyu ileride ablalarının tahtında göreceğiz gibi duruyor!