Ana sayfa Dizi İzle Hiçbir şey aileden önemli değil… Bir Deli Rüzgar 6. Bölüm

Hiçbir şey aileden önemli değil… Bir Deli Rüzgar 6. Bölüm

tarafından ker_def

Bir Deli Rüzgar dizisi 20 Ekim Cumartesi günü ekrana gelen 6. bölümüyle final yaptı. Pınar Deniz, Almila Ada, Berk Cankat ve Hatice Aslan’ın başrollerini paylaştığı dizi düşük reytinglerine karşın başarılı bir hikayeye ve iyi oyunculuk performanslarına sahipti. Ancak bu durum bile dizinin ileriye doğru gidebilmesine yetmedi. Bir Deli Rüzgar final bölümünden önemli sahneler youtube resmi sayfasında paylaşıldı.

Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Peki 6. final bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar:

Gökçe, Ayhan’ın yıllardır beklediği soruyu sorması ile allak bullak olmuştur. Gökçe’nin en büyük zaafını fark etmiş olan Ayhan’ın planı tıkır tıkır işlerken, Gökçe ve Uğur’un arasında gerginliğe sebep olacaktır. Melike’nin mektubu ile sarsılan Uğur hayatlarını zindan eden adamın yaşama ihtimaline sarılacak ve kendini bir kovalamacanın içine sokacaktır.

Geçmişte ise Melike için ağabeyini ve ailesini karşısına alan Reşat, Melike’nin babasını hapisten çıkarmak için tüm gücünü devreye sokacaktır. Ancak Reşat’ın bu iyiliği Melike’yi hayatı boyunca unutamayacağı bir mutsuzluğa sürükleyecektir