Ana sayfa Dizi Haberleri Hikaye etkileyici değilse, oyuncu kadrosu artık reyting getirmez! Darmaduman dizisi ders olsun!

Hikaye etkileyici değilse, oyuncu kadrosu artık reyting getirmez! Darmaduman dizisi ders olsun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin birbiri ardına diziler yayına alması ve bunları yeterince tanıtmadan ve izleyicileri cezbetmeden ekrana sürmesinin sonuçları ağır olmaya devam ediyor. Bu dizilerden birisi de Darmaduman… Beverly Hills dizisinin yerli uyarlaması olarak lanse edilen, çok başarılı bir oyuncu kadrosu ile yola çıkan ama hikaye olarak izleyicileri yeterince etkilemeyen bir dizi Darmaduman.

Fox TV’nin önce perşembe akşamları yayınladığı ardından da Cumartesi akşamlarına kaydırdığı dizinin reytingleri pek de olumlu gelmiyor. Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora gibi son dönemin öne çıkan oyuncularını bir araya getirmek ile, reyting elde edilemeyeceği bir kez daha kanıtlandı.

Oyuncularla ilgili röportajlar ve sosyal medya paylaşımları ile Darmaduman dizisinin ilgi görmesine yönelik çalışmalar yapılıyor ama, bunun umutsuz bir vaka olduğu gerçeği de ortada duruyor. İzleyicilerden yeterince karşılık bulamayan dizinin akıbeti de soru işareti olarak kalmaya devam ediyor.

Son günlerde dizinin tanıtımı için yapılan bir çaba göze çarpıyor ve Fox TV’nin de eskiden olduğu gibi yapımı hızlı bir şekilde finale götürmek yerine biraz daha sabır sergilediğine şahit oluyoruz. Geçen yıl olsa Darmaduman dizisi şimdiye kadar yayından kaldırılmış olurdu.

Şimdiye kadar 6 bölümü yayınlanan dizinin akıbeti hala belirsiz ama oluşturulan kadroya bakılınca, böyle büyük bir prodüksiyonun nasıl böyle düşük reytingler ile ayakta kalma mücadelesi vermek zorunda kaldığını açıklamak da zor.

İzleyiciler çok güçlü bir senaryo olmadığı sürece, oyuncu kadrosuna bakarak artık bir diziyi izleme tercihi yapmıyor. Her şeyden önce, senaryonun çok iyi olması tüm projeler için olmazsa olmaz diye nitelendirilebilecek bir koşul durumuna geldi.