Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızılcık Şerbeti dizisi, Yalı Çapkını’na rağmen reytingleriyle güçlü bir mesaj verdi!

Kızılcık Şerbeti dizisi, Yalı Çapkını’na rağmen reytingleriyle güçlü bir mesaj verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında Cuma akşamlarının alternatif yapımlarından birisi olan Kızılcık Şerbeti dizisi, reytinglerini artırmayı sürdürüyor. Dizide iki aile arasındaki çatışmanın artması ve fikir ayrılıklarının güncel konuları kapsaması izleyicilerin hikayeye olan ilgisini artırıyor.

Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör ikilisinin başrolünde yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi, muhafazakar bir aileye gelin giden Doğa karakterinin, seküler bir ailede yetişmesi nedeniyle yaşanan çatışmaları gündeme taşıyor. Muhafazakar ve seküler iki ailenin farklı düşünce ve yaşam biçimleri konusunda empati yapmak istememeleri ile hikayede sert sahneler yaşanıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinde oluşturulan bu çalışta ortamı da reytinglere yansıdı ve dizi 6. bölümü ile yine çok iyi sonuçlar alarak, başarılı bir süreç geçirmeye devam ediyor. Dizinin tüm kişiler kategorisinde yedincilik elde ettiğini ama AB kategorisinde ikinci olarak da çok önemli bir sıçrama yaptığını belirtelim. Kızılcık Şerbeti dizisi, ABC1 kategorisinde ise günü beşinci olarak bitirdi.

Dizinin her yeni bölümü heyecan dalgası ile geçiyor ve şimdiden 7. yeni bölüm büyük bir merakla bekleniyor. Dizinin 7. bölümü 9 Aralık Cuma akşamı izleyicilerle Show TV ekranında buluşacak.

Ömer ve Kıvılcım karakterlerinin birbirlerine sıcak yaklaşmaları ve bir aşka doğru adım atmaları yeni bölümde çok heyecanlı anları beraberinde getirecek.