Ana sayfa Dizi Haberleri Hilal Altınbilek için Şahane Hayatım dizisinin kariyeri için anlamı büyük!

Hilal Altınbilek için Şahane Hayatım dizisinin kariyeri için anlamı büyük!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, yeniden televizyon dizilerine dönüş yapıyor. 4 sezon süren Bir Zamanlar Çukurova isimli dram dizisinde başarılı bir çıkış yapan oyuncu, geçtiğimiz sezonu dinlenerek geçirdi.

Yeni dönemde ise yepyeni bir projede başrol kadın oyuncusu olan Hilal Altınbilek için Şahane Hayatım dizisinin anlamı farklı. Canlandıracağı Şebnem karakterinin kendi kariyer gelişimi açısından farklı ve önemli bir rol olduğunu ifade eden Hilal Altınbilek, şu bilgileri verdi:

“Bence dramatik bir karakterin biraz eğlenceli ve hiç alışılagelmemiş bir açıdan yorumlanıp izleyiciye aktarılması Şahane Hayatım’ı farklı kılıyor. İzlediğinizde siz de göreceksiniz. Ve onun etrafında kurgulanan farklı yaşamlar, güçlü karakterler, yapım şirketimiz, oyuncu kadrosu ve tüm ekip zaten herkes işinin erbabı. Bu saydıklarım projeyi oldukça farklı bir yere koyuyor aslında.”

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve senaryosunu Meriç Acemi gibi tanınmış bir isim tarafından hazırlanan Şahane Hayatım dizisinde güçlü bir oyuncu kadrosu da buluştu.

Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu’nun aynı dizide buluşması projenin iyi bir çıkış yapabileceğinin ilk işareti olarak yorumlanıyor.

Hilal Altınbilek diziyi tercih etmesinin nedenlerini anlattı ve hikayeye dikkat çekti. İşte oyuncunun açıklaması: “Hem oyuncu hem de izleyici için heyecanlandıran, sürükleyen farklı bir hikayeydi. Bu duyguyu oyuncu olarak her zaman yaşamamız mümkün olmuyor.”

Peki Şebnem nasıl bir kadın? İşte Hilal Altınbilek’in sözleri ile canlandıracağı karakterin detayları:

“Pek çok kişinin isteyeceği bir yaşama sahip, iki çocuğu, mutlu bir evliliği olan, varlıklı, ışıltılı, hırslı bir kadın canlandırdığım Şebnem karakteri. Ama bu noktaya gelmesi çok da kolay olmamış, ağır bedeller ödemiş. Aynı zamanda büyük travmaları olan ve hayatta kalabilmek için birden fazla kişiliğe bölünmüş bir karakter. Ve kaçtığı karanlık geçmişi ile ya yüzleşecek ya da karşısına çıkan yeni zorlukları da tüm riskleri alarak yine üstünden gelecek.”