Ana sayfa Dizi Haberleri Hilal ve Leon dünya dizi tarihine geçti! ABD’de ‘En İyi Dizi Çifti’ oldu! İkili, sonuç için ne dedi?

Hilal ve Leon dünya dizi tarihine geçti! ABD’de ‘En İyi Dizi Çifti’ oldu! İkili, sonuç için ne dedi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz

Hilal ve Leon, “En İyi TV Çifti” anketinde finale kalmıştı. Yarışma dün akşam sonuçlandı ve tüm dünyada En İyi Tv dizi Çifti seçildiler!

ABD’nin reality show ve magazin kanalı E! Entertainment Television’ın düzenlediği “En iyi TV Çifti” anketinde ; Kanal D’nin sevilen dizisi Vatanım Sensin’in romantik ikilisi Hilal ve Leon bugüne kadar gerçekleşen tüm oylamalardan geçerek finalist olmuştu. Kanalın internet sitesi www.eonline.com üzerinden yapılan oylama ile 2018’in en iyi televizyon çifti seçildi ve Hilal ve Leon çifti en fazla oyu alarak birinci oldu.

Dün gece yapılan oylama gece saat 04:00’e kadar devam etti. Final oylamasında Vatanım Sensin’in Hilal ve Leon’u, finaldeki rakipleri Arrow dizisinden Oliver ve Felicity’i sollayarak ilk sıraya yerleşti!

Miray Daner ve Boran Kuzum’un oynadıkları Hilal ve Leon, bu yarışmayla tüm dünyaya ismini duyurmuş oldu. Hilal karakterini oynayan Miray Daner ve Boran Kuzum da kendilerine oy veren herkese Twitter hesaplarından teşekkür ettiler.