Ana sayfa Dizi Haberleri Hizmetçiler dizisinde başrol oyuncuları hizmetçiye benzemiyor!

Hizmetçiler dizisinde başrol oyuncuları hizmetçiye benzemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yakında Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak olan Hizmetçiler dizisi, iddialı geliyor… Meksika dizisinden uyarlanan Hizmetçiler’de Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir başrolleri paylaşmakta.

Hizmetçiler, İstanbul’da lüks bir sitede çalışan birbirinden farklı dört hizmetçinin ev sahipleriyle aralarında yaşanan ilişkileri ve bu ilişki ağıyla çevrelenmiş gizemli olayları konu alıyor. Yapımcılığını Fabrika Yapım, Öner Arslanel, proje tasarımını Ali Leskay’ın üstlendiği Hizmetçiler’in yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor.

Dizinin ilk fragmanı geçen hafta yayınlanmış ve beğeni toplamıştı. Kanal D’nin yeni dizisinin hangi gün yayınlanacağı merak ediliyor. Afili Aşk’ın Cumartesi gününe kaydırılması bir işaret mi bilinmez ama Çarşamba veya Perşembe olma ihtimali yüksek. Dizinin fragmanını izleyenlerin aklına ilk olarak Umutsuz Ev Kadınları geldi. Bazı izleyiciler ise Ufak Tefek Cinayetler’e benzetti.

Bu iki dizinin esintisini taşıyacağı anlaşılan Hizmetçiler de 4 kadın başrol oyuncusunun hizmetçi olduğuna ikna olmak ise pek kolay değil. Bakımlı halleri, ışıldayan yüzleri ve verdikleri enerji pek de hizmetçi gibi durmuyor. Zaten dizinin ilk başlardaki en önemli problemi de bu olacak gibi. İzleyiciler bu 4 başrol oyuncusunu hizmetçi gibi hissedebilmeli.

Sosyal medyada da “Hizmetçiye benzemiyor tipleri” diyerek eleştirilerde bulunanlar var. Ayrıca dizinin afişinde de hizmetçi gibi değil de ‘mekanın sahibi’ gibi durduklarına yönelik algı var. İşte Hizmetçiler dizisinin ilk bölüm fragmanı.