Ana sayfa Sosyal Medya Sen Anlat Karadeniz’den hıncını alamayan Gel Dese Aşk’ı topa tuttu!

Sen Anlat Karadeniz’den hıncını alamayan Gel Dese Aşk’ı topa tuttu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü yönetmen Osman Sınav’ın geçmişi başarılarla dolu. Ortaya koyduğu projelerle isminin Türk dizi piyasasında müstesna bir yerde olması normal. Ancak son 2 yıldır büyük eleştiriler de alıyor… Bunun en önemli sebebi ise dijital dünyayı hiçe sayması, yaptığı projelerin peşinden giden izleyicilere kulaklarını tıkaması…

Sen Anlat Karadeniz dizisinde bu durumu yaşamıştık. İlk sezon efsane olan yapım, 2. sezonunda dibi görmüş, 3. sezonu zaten uzun sürmemişti. Senaryo noktasında dizinin finalinden aylar sonra Nefes’e hayat veren İrem Helvacıoğlu bile bazı repliklere inanamadıkları, kendi aralarında eleştiriler yaptıklarını ama bunu dışarıya yansıtmadıklarını söylemişti.

Osman Sınav, daha Sen Anlat Karadeniz devam ederken Gel Dese Aşk isimli projeye başladı.Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Öykü Gürman, Ertan Saban, Uğur Çavuşoğlu gibi önemli isimlerin buluştuğu dizinin ilk fragmanı yayınlandı.

Ancak sosyal medyada gelen o kadar çok tepki vardı ki, daha henüz kısa bir tanıtımı yayınlanan dizi için bu kadar eleştiri fazlaydı.Arka planındaki detay ise Sen Anlat Karadeniz’den başlayan Osman Sınav rahatsızlığı idi… SAK fandom yine kendini gösterdi ve Gel Dese Aşk’a birçok açıdan eleştiriler yükseltildi. Bu eleştirileri şimdilik dizinin sadece fragmanı yayınlandığı ve olumsuzluk oluşturmamak adına paylaşmayacağız, sosyal medyada dileyen okuyabilir.

atv’nin dizi başlamadan önce bu eleştiri dalgasını hafifletmeye yönelik, Osman Sınav’ın da katılacağı bazı tanıtım faaliyetleri yürütmesi iyi olacaktır. Yoksa Gel Dese Aşk dizisi için sosyal medyada olumsuz yorum yapmaya hazır büyük bir kitle hazırda bekliyor.