Ana sayfa Dizi Fragmanları Hizmetçiler dizisinde Ela ve Yiğit arasında neler oluyor?

Hizmetçiler dizisinde Ela ve Yiğit arasında neler oluyor?

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında 7 Mart Cumartesi akşamı yeni bir dizi başladı. Ünlü isimleri bir araya getiren, entrika dolu dizinin ilk bölümü sosyal medyada da gündem oldu. Binlerce tweet paylaşıldı ve hem olumlu hem olumsuz birçok yorum yapıldı. Ancak en dikkat çeken detay Seçkin Özdemir ile Deniz Baysal’ın canlandırdıkları Yiğit ile Ela karakterlerinin uyumu oldu.

İki ünlü oyuncunun uyumunu çok iyi bulan Hizmetçiler dizisi izleyicileri, bu karakterlerin aşkı içinde ElYiğ tagları açarak bir aşk beklediklerini belirten yorumlar yaptı. Hizmetçiler dizisinin 2.bölümü 14 Mart akşamı yayınlanacak. Hizmetçiler 2. Bölüm Fragmanı yayında! Ela ve Yiğit arasında neler oluyor? Dizide yaşanacakların detayını videoda bulabilirsiniz.

Yapımcılığını Fabrika Yapım’ın üstlendiği Hizmetçiler’in başrollerini Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir paylaşıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu otururken, senaryosu ise Makbule Kosif, Gülsev Karagöz, Özer Çetinel, Ruhan Arca ve Alper Alpözgen’in kaleminden çıkıyor.

Deniz Baysal’ın canlandırdığı Ela’nın gerçeğin peşine düşmesiyle Cennet Konakları’ndaki gizemlerin bir bir ortaya çıkacağı heyecan dolu bir hikaye sunan Hizmetçiler’in, ilk bölümüyle bu akşam Kanal D’de seyircisiyle buluşuyor. Birbirinden farklı karakterlerin zengin ya da fakir fark etmeksizin; sırlarına, kadın dayanışmasına, eğlencelerine, hüzünlerine, hayallerine, umutlarına ama en çok da yaşam mücadelelerine dokunan dizi hikayesiyle günümüz gerçekliklerine göz kırpıyor.

Hizmetçiler yeni bölümüyle 14 Mart Cumartesi 20.00’de Kanal D’de.