Ana sayfa Dizi Haberleri Hizmetçiler dizisinin her bölümü bulmaca gibi!

Hizmetçiler dizisinin her bölümü bulmaca gibi!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında 7 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Hizmetçiler dizisinin Ela’sı Deniz Baysal, Meksika dizisinden uyarlanan yapım hakkında önemli bir detay verdi. Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir’in başrollerinde yer aldığı dizide İstanbul’da lüks bir sitede çalışan birbirinden farklı dört hizmetçinin ev sahipleriyle yaşadıkları gizemli ve entrikalı ilişkiler anlatılacak.

Daha önce dizinin ABD versiyonunu izleyen var ise oradaki gibi komedi türünde olmayacak. Türk uyarlama daha çok dram olarak kurgulandı. Hürriyet gazetesinden Hakan Gence’ye dizisini anlatan Deniz Baysal, “ABD versiyonunun birinci bölümünü izledim. Ama bizim dizinin tarzı çok farklı. Onlarınki daha komedi türünde. Bizimki işin gizemli tarafına odaklanıyor. Her bölüm adeta bir bulmaca gibi. Beni en cezbeden yanı da o oldu” diye konuştu.

Dizinin her bölümünün bulmaca gibi olması entrikanın da bol olacağı anlamı taşıyor.Baysal, çekimler sırasında hizmetçilerin dünyasını yakından görme fırsatı elde ettiğini belirtti ve “İlk kez aslında onların dünyasını bu kadar yakından görüyoruz. Sadece evleri temizlemiyor, patronlarının ‘kirli’ çamaşırlarını da saklıyorlar. Çünkü o işe mecburlar. Ama bunu yaparken kendi aralarında bir araya geldiklerinde bir kadın grubu oluşturuyorlar. Ve orada her şeyi paylaşıyorlar. Birbirlerine anlatıyorlar. Kadın gücü var” açıklamasını yaptı.

Yapımcılığını Fabrika Yapım Öner Arslanel’in üstlendiği proje tasarımını Ali Leskay’ın yaptığı yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu’nun oturduğu dizinin senaryosunu Makbule Kosif, Gülsev Karagöz, Özer Çetinel, Ruhan Arca ve Alper Alpözgen kalemi alıyor.