Ana sayfa Dizi Haberleri Hudutsuz Sevda dizisi haftalar geçtikçe başarılarına yenilerini ekliyor!

Hudutsuz Sevda dizisi haftalar geçtikçe başarılarına yenilerini ekliyor!

tarafından ker_def

Deniz Can Aktaş ile Miray Daner ikilisinin başrolünde yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinin 14. bölümü geride kaldı. Dizinin perşembe akşamlarının bir numaralı yapımı olduğunu rahatlıkla söylemek mümkün.

Aldatmak ile Sakla Beni gibi iki etkili dizinin yanında Hudutsuz Sevda iyi reytinler elde ederek birincilik kürsüsüne oturmayı başarıyor. İlk bölümünde kadına şiddet sahnesi ile büyük tartışmalara neden olan dizi, bu olayın sosyal medyada bir anda geniş kitleler tarafından konuşulması ile tepki toplamıştı.

Ancak bu tepki dalgasının dizinin reytinglerinin bir anda artmasını sağlaması da dikkat çekici bir deneyim oldu.

Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi başarılı oyuncuların da kadrosunda yer aldığı dizinin güçlü hikayesi ortalamanın çok üzerinde reytingler gelmesini sağlıyor.

7’li oranlara yaklaştığı tüm kişiler ve ABC1 gruplarında 14. bölümü ile perşembe akşamı birincilik kürsüsünde oturan Hudutsuz Sevda dizisi, büyük bir başarı sergiledi.

Dizinin bu başarısı tüm kategorilerde izleyicilerini dikkat çekecek bir şekilde artırması ile gerçekleşince ekibin sevinci ikiye katlandı.

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Murat Öztürk’ün üstlendiği, senaryosunu Bahadır Özdener’in kaleme aldığı “Hudutsuz Sevda” her perşembe saat 20.00’de FOX’ta!