Ana sayfa TV Programları “Hurma tatlısı nasıl yapılır?” Zuhal Topal’la Sofrada 79. Bölüm

“Hurma tatlısı nasıl yapılır?” Zuhal Topal’la Sofrada 79. Bölüm

tarafından ker_def

Son dönemin en sevilen programları arasında yer almayı başaran Zuhal Topal’la Sofrada olanca hızıyla devam ediyor. Programda bir haftanın daha sonuna yaklaşılmakta. 13 Aralık Perşembe günü haftanın 4. gününde 79. bölüm Fox TV ekranında izleyicilerle buluştu.

Yeni bölümün yarışmacıları gelin Dilber Yılmaz ile kayınvalidesi İlknur Aydın oldu. 22 yaşındaki Dilber hanım sözlü ve oldukça genç. Nasıl bir performans sergileyeceği merak edilmekte.Videodan programın 79. bölümünün özetini izleyebilirsiniz.

Mutfakta unutkanlığı ile dikkat çeken Dilber hanım, dış sesten bir hayli uyarı aldı. Zuhal Topal’ın mutfakta neşeli halleriyle dikkat çekti Zuhal Topalla Sofra’da programının 79. bölümünde kayınvalidelerin yemekleri nasıl bulucağı merak konusu oldu.

Kayınvalide İlknur hanım ise bir hayli iddialı.

Masada Aynur hanım ana yemek olmamasını eleştirdi.

Kayınvalidelerin çoğu çorbayı beğenince Zuhal hanım bu duruma biraz şaşırdı. Mücveri yağlı bulan kayınvalideler, iç malzemesini ve tadını beğendi. Hamsili pilavı ana yemek olar saymayan bazı kayınvalideler, bu durumu ciddi şekilde eleştirdi. Gelin Dilber hanım ise sessiz kalması nedeniyle Zuhal Topal tarafından eleştirilere yanıt verebileceği şeklinde bilgilendirildi.

Fatma hanımın önceki bölümde gelin hanımlara verdiği ferman ise yine eleştiri konusu oldu. Fatma hanım, ilk gün kendi gelininin eksiklikleri olduğunu ve diğer gelinlerin bu eksiklikleri yaşamaması için böyle bir tavır sergilediğini söyledi. Ancak diğer kayınvalideler bu durumu kabullenmedi ve Fatma hanıma eleştirel söylemlerde bulundular.

Hamsili pilavı Zuhal Topal kılçıklı bulurken, diğer kayınvalideler de yemeği beğenmediler. Hurma tatlısı da merak uyandırdı ve kayınvalideler bir hayli beğendi.

Gelin Dilber hanıma verilecek olan puanlar merak konusu oldu… Puanlama yapılınca haberimizde yer alacak.

Fatma hanım 2 puan verdi.
Ayten hanım 3 puan verdi.
Aynur hanım 5 puan verdi.
Meryem hanım 2 puan verdi.

Aynur hanımın verdiği 5 puan bu haftanın en yüksek puanıydı. Fatma hanımın her geline 2 puan vermeyi alışkanlık haline getirmesi hem Zuhal Topal hem de Aynur hanımın tepkisini çekti.

Zuhal Topal, gelin hanıma 5 puan verdi.

Zuhal Topal’la Sofrada 14 Aralık Cuma 5. Gün yarışmacıları Tuğçe ve Aynur Yaman oldu. 21 yaşında daha 4 aylık evli olan Tuğçe Hanım daha çiçeği burnunda yeni bir gelin. Kayınvalidesi Aynur Hanım ise birinci olmak konusunda iddialı…

14 Aralık Cuma günü haftanın finalinde tüm gelinler ve kayınvalideleri buluşacak ve 10 bin TL’yi kazanan çift belli olacak