Ana sayfa Dizi Fragmanları İbrahim Büyükak bu ne hız, Tutunamayanlar dizisinde de ortaya çıktı!

İbrahim Büyükak bu ne hız, Tutunamayanlar dizisinde de ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tutunamayanlar dizisi TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Yapımda ilk 6 bölüm geride kaldı. Dizinin 7. yeni bölümünden ilk görüntüleri yayınlandı. İlginç bir detay görüntülerle ortaya çıktı.Son günlerde bazı programlara konuk olan İbrahim Büyükak, Tutunamayanlar’a da konuk olmuştu.

21 Mart’ta vizyona girecek Bayi Toplantısı isimli filminin tanıtımlarını yapmakta olan oyuncu, Çok Güzel Hareketler 2’de göründü, ardından da Güldür Güldür Show’a katıldı. Şimdi ise TRT dizisi Tutunamayanlar’da boy gösterecek. Ayrıca son günlerde öne çıkan Ömer Başdoğan da yine diziye konuk oldu.İzleyiciler de her geçen hafta diziyi daha da çok beğendiklerini ifade eden paylaşımlarda bulunuyor. Özellikle de Leyla ile Mecnun hayranları gidişattan çok mutlu.

Son yılların parlayan yıldızlarından Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu’nun başrollerini paylaştığı dizide, usta oyuncu Zafer Algöz ile birlikte Şinasi Yurtsever, Asuman Dabak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı, Bülent Çolak gibi iddialı isimler yer alıyor.

İşte Tutunamayanlar dizisinin 25 Şubat Salı günü yayınlanacak olan 7.bölüm fragmanı:

Yapımcılığını İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film’in üstlendiği, senaryosunu Mustafa Karataş ve Osman Nail Doğan’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu’nun oturduğu 80 dakika olarak planlanan absürt komedi dizisi “Tutunamayanlar”, her salı saat 20.00’de TRT 1’de.