Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Büyükak, İlginç Bazı Olaylar dizisinden müjdeyi verdi!

İbrahim Büyükak, İlginç Bazı Olaylar dizisinden müjdeyi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak’ın ilk dizi projesi olan İlginç Bazı Olaylar için bir süredir çalışmalar yaptığı biliniyordu. İlk dizisini Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformu için hazırlayan oyuncu, kendi hayat hikayesinden kesitlerin de olacağı yeni dizi için bir süredir senaryo yazım çalışmalarını yürütmekteydi.

İbrahim Büyükak, instagram hesabından dizinin setinde çekimlere başladıklarının müjdesini verdi. Dizinin sadece senaryosunu yazıp, başrolünde yer almıyor, Büyükak aynı zamanda yönetmenliği de kendisi üstlendi.

İlay Erkök, “Hayırlı olsun bebiş” notu ile diziye başarı dilerken Mert Fırat da emojilerle Büyükak’a nazar boncuğu gönderdi… Cemre Ebuzziya’nın da kadrosunda yer aldığı İlginç Bazı Olaylar dizisinen birçok ünlü ismin de konuk olarak katılması bekleniyor.

İbrahim Büyükak, İlginç Bazı Olaylar dizisinden müjdeyi verdi! 25

“Gençliğimi nasıl yaşayamadığımı anlatacağım” diye bir röportajında yeni dizisi hakkında bilgi veren oyuncu, ön hazırlıkları tamamladıklarını ve çekimler için hazır olduklarını ifade etmişti. Büyükak, yeni paylaşımıyla ise çekimlerin başladığını duyurdu.

Dizinin Şubat sonu itibariyle Exxen platformunda yayınlanması bekleniyor.

Yapımcılığını NuLook Production ve Kutu Film’in yaptığı, yönetmenliğini ve senaryosunu İbrahim Büyükak’ın üstlendiği, başrollerini ise İbrahim Büyükak, Zafer Algöz, Füsun Demirel, Meral Çetinkaya, Cemre Ebüzziya, Özgür Emre Yıldırım ve İdil Sivritepe’nin paylaştığı “İlginç Bazı Olaylar”da hayalleri ile hayatı arasında sıkışan İbo’nun hikayesi anlatılacak.

İbrahim Büyükak, İlginç Bazı Olaylar dizisinden müjdeyi verdi! 26