Ana sayfa TV Programları İbrahim Büyükak, Lezzet Akademisi yarışmasında kahkahaya boğacak!

İbrahim Büyükak, Lezzet Akademisi yarışmasında kahkahaya boğacak!

tarafından ker_def

Lezzet Akademisi’nin bu haftaki konuk jürisi ‘’Dilim damağım, kılıçtan keskindir’’ diyen İbrahim Büyükak! Büyükak’ın, Şef Danilo ile diyalogları izleyenleri kahkahaya boğacak.

Daha önce ganaj (benmari usülü, eriterek yapılan tereyağlı çikolata sosu) yemeyen Büyükak, bu bilgiye kendisi bile şaşıracak! Büyükak’ın ganaj yorumları bölüme damga vuracak.

İbrahim Büyükak hangi yarışmacıların yemeklerini beğenecek? Kimlere kaç puan verecek? Yarışmacılara kıyamayan Büyükak, kimlere kaç puan verecek? Oylama bitse de espriler devam ediyor! Programda yeni bilgiler öğrenen Büyükak, ‘’Danilo’dan ise Türkçe öğrendim’’ diyor!

ŞEF AYLİN YAZICIOĞLU’NDAN İŞ TEKLİFİ!

Eski tatları, yeni dokunuşlarıyla jürilere sunan yarışmacılar arasından bu hafta kim elenecek? Geçen hafta Ahmet Can’ın elenmesiyle, yarışmaya katılan Derya Köse’nin yaptığı yemekler beğenilecek mi? Derya ile Eray daha ilk haftadan neden tartıştı? Sakarlıklarından kurtulamayan Ecem, başına ne dertler açacak? Şef Danilo Zanna kime takım çalışmasında hiçbir şey yapmadığını söyledi? Bu haftanın zorlayıcı menüsünde olan enginarı pişirmede kimler başarılı olacak? Aylin Şef kime iş teklifinde bulundu?

ESKİ ZAMANLARIN LEZZETLİ TATLISI HANIM GÖBEĞİ

Lezzet Akademisi’nin diğer konuğu Şef Hüseyin Gürsoy’dan hanım göbeğinin tarifi ve enginar yapımının tüm incelikleri! Enginarın nasıl soyulacağından, pişirilirken nelere dikkat edileceğine kadar her şeyi Hüseyin Gürsoy anlatacak.

Lezzet Akademisi Pazar günü saat 13.00’te 8. bölümüyle Show TV’de