Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İbrahim Büyükak’tan itiraf; 3 Adam’ın ayrılığının sebebi bulundu

İbrahim Büyükak’tan itiraf; 3 Adam’ın ayrılığının sebebi bulundu

tarafından ker_def

3 Adam olarak bir döneme damgasını vuran Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç,bambaşka noktalara doğru ilerledi. Eser Yenenler, talk show yapmayı tercih etti ve çok başarılı. İbrahim Büyükak sinemayı merkezine almaya devam etti ve yine iddialı işler ortaya koyuyor. Oğuzhan Koç ise hem sinema hem de müzik yolunda başarıyla ilerliyor.

Bir dönem 3 Adam olarak anılan ve hem ekranda hem günlük hayatta birbirlerinden ayrılmayan 3 ünlü oyuncu, artık farklı kulvarlarda kariyer mücadelesiveriyor. Hürriyet gazetesine konuşan İbrahim Büyükak, “3 Adam güzel bir hikayeydi ama bir yerde durması gerekiyordu. Farklı bir hikayenin içerisine girmek istedik. Üçümüzün bir yerde başka idealleri de var” açıklamasıyla aslında her şeyi ortaya koydu.

Bir müzik grubu olmadıklarını hatırlatan Büyükak, “Mesela MFÖ yıllarca şahane eserler ortaya çıkarttılar ve hep dinledik. Bizim yaptığımız farklı bir iş açıkçası. Hepimizin başka özellikleri var. Tamamen bir işin içerisinde kalmak istemedik. Farklı şeyler yapıp daha başka dünyaların içerisine girmek istedik” diye konuştu.

Arkadaşlıklarının baki olduğu vurgusunu da yapan ünlü oyuncu, 3 Adam’ın güzel bir hikaye olduğunu ama hayatın da kısa olduğunu ve herkesin idealleri yolunda ilerlediğini vurguladı.