Ana sayfa Dizi Fragmanları Yüz Yıllık Mucize dizisi 4. yeni bölümde Kemal, Harika için geçmişiyle yüzleşiyor

Yüz Yıllık Mucize dizisi 4. yeni bölümde Kemal, Harika için geçmişiyle yüzleşiyor

tarafından ker_def

Başrollerinde Birkan Sokullu ve Ebru Şahin’in yer aldığı ‘Yüz Yıllık Mucize’ dizisi yeni bölümüyle 13 Nisan Perşembe akşamı Star’da yayınlanacak. Reytingleri henüz istenilen noktada olmayan dizinin fantastik hikayesi geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı.

Dizinin 13 Nisan perşembe akşamı ekrana gelecek 4. yeni bölümünde neler yaşanacağı ve nasıl reytingler elde edeceği de merakla bekleniyor. İşte yeni bölümden detaylar: Kemal’i karşısında gören Süreyya için olanları anlayabilmek zorlaşır.

Yemek boyunca Eşref’le ilgili ipuçları arayan Süreyya’nın kafası çok karışır ve eski anıları canlanır. Harika, Süreyya’nın tutumunun sebebini anlamaz ama Kemal’in yemekte onlarla beraber olmasından çok mutludur.

Kemal ise konakta geçirdiği günlere bir yolculuk yapar. Müjde’nin konağa baskını herkesi şaşırtırken Kemal’in Harikalar’da yemekte olduğunu Müjde’den öğrenen Cem ise soluğu konakta alır.

Kemal’in Eşref’in oğlu olduğunu öğrenen Süreyya, Harika’dan Kemal’i bir daha görmemesini isteyecek kadar sarsılır. Kemal ise evine döndüğünde onu ummadığı bir sürpriz beklemektedir.

OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği ve yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı, Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı Yüz Yıllık Mucize’nin oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan, Ayşegül Cengiz, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan, Zehra Kelleci ve Hümeyra yer alıyor.

İlgi çekici hikayesiyle ‘Yüz Yıllık Mucize’, her Perşembe Star’da!