Ana sayfa Dizi Haberleri İbrahim Çelikkol, oğlu Ali ile ilgili sözleriyle takdiri topladı

İbrahim Çelikkol, oğlu Ali ile ilgili sözleriyle takdiri topladı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz yıl Demet Özdemir ile birlikte başrolünü paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir ile ekrandaydı. Bu sezon ise büyük bir sürpriz yaparak Atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da rol almaya başladı.

Adana’da yapılan çekimler nedeniyle ailesinden uzak zamanlar geçirmek durumunda kaldı oyuncu. Eşi Mihre Çelikkol ile ayrılık haberleriyle de bir süre önce gündeme geldi. Çiftin bir süre önce koronaya yakalandıkları da öğrenilmişti. İbrahim Çelikkol, karantina sonrasında tekrar sete döndü.

Bu arada bir süre önce Esquire dergisinin Ocak sayısı için bir röportaj yapan oyuncunun oğlu Ali ile ilgili sözleri ise duygulandırdı. Mimar eşi Mihre Çelikkol ile sorunlar yaşayan oyuncunun oğluna olan düşkünlüğü de sözlerinden belli oluyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan Gümüşoğlu karakteriyle ekranda yeniden başarılı bir performans sergileyen oyuncu, yoğun çalışma ortamına karşın her fırsat bulduğunda doğaya koştuğunu anlatmakta.

İbrahim Çelikkol - Esquire kapak

Oğlunun ruhsal gelişimi ile de yakından ilgilenen bir baba olduğu anlaşılan İbrahim Çelikkol, öncelikle Ali’nin bir birey olduğunu unutmadan adım attığını ifade ediyor. Çelikkol, kendisi için Ali’nin bir arkadaş ve umut olduğunu da sözlerine eklemekte.

Ali’ye sevginin yanı sıra saygı ile yaklaştığını da ifade eden sözlerinin ardından onunla geçirdiği zamanları çok önemsediğini de belirterek babasından edindiği deneyimleri, oğluyla da uyguladığını anlatmakta babalık konusunda. İbrahim Çelikkol, “Aslında babamın bana güzel kalbiyle, naifliğiyle, mertliğiyle işlediği her şeyle, bazen de öğretemediği şeylerle yolumuzu izliyoruz. Ali zaten benim geleceğim.” diyerek de kalpleri bir kez daha fethediyor!

İbrahim Çelikkol ve Oğlu Ali

Bu arada doğanın içinde olmaktan duyduğu mutluluğu da paylaşan oyuncu, hangi mesleği yaparsa yapsın tercih ettiği yaşam biçiminin farklı olmayacağının altını çizerek, doğa ve hayvanlarla içiçe bir hayat sürmekten çok memnun olduğunu vurguluyor.

En büyük tutkusunun oğlu Ali ve doğa olduğu da dergiye verdiği röportajda görülmekte. Çelikkol, bugüne kadar yaptığı tercihlerde doğru ya da yanlış hiç bir pişmanlık duymadığını da belirterek “Benim algıma göre hayat tamamen deneyimlerden ibaret. Tercihlerimizin değişmesi de bizi daha farklı deneyimlere yönlendiriyor ve sonuca baktığımızda bu ruhumuzun zenginliğini ortaya koyuyor” dedi.