Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sadakatsiz dizisinin en büyük başarısını Burak Sergen açıkladı!

Sadakatsiz dizisinin en büyük başarısını Burak Sergen açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz isimli Kanal D dizisinin yeni bölümünü hayranlar heyecanla bekliyor… Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen ile birlikte hikayede başrolde yer alan usta oyuncu Burak Sergen, yeni gelişmelerle ilgili bazı detaylar paylaştı.

Dizide etkili bir karaktere hayat veren ve tecrübesini yansıttığı performansı ile de hayran bırakan Burak Sergen, sette her şeyin yolunda olduğunu ve çekimlere devam ettiklerini söyledi. Burak Sergen de yaptığı açıklamada yeni yılda yeni bir başlangıç yapacaklarını belirtti. Usta oyuncu, “Yeni bir giriş yapacağız, Ocak ayı girişi olacak. Zaten 74 ülkede yayınlanıyor, her yerde de birinci çıkıyor” diye konuştu.

Sadakatsiz dizisinin 74 ülkede yayınlandığını belirterek, ne kadar büyük bir başarı sergilendiğini ima eden Burak Sergen, kolay rol kabul etmediğini de belirtti.

Projelerinin hep iyi olduğunu belirten ve daha önce yer aldığı Kara Sevda ve Çukur dizilerinin de iyi projeler olduğunu hatırlatan Burak Sergen, kolay kolay senaryo kabul etmiyor. Oyuncu, ayrıca tiyatro faaliyetlerine de başlayacaklarını ifade etti.

Burak Sergen, iddialı bir tiyatro oyunu ile hayranlarının karşısına çıkacağını söyledi.

Ocak ayında ekrana iki hafta ara veren Sadakatsiz dizisi 46. yeni bölümü ile 19 Ocak Çarşamba akşamı izleyenleri ile buluşacak.

Aras’ın Asya’nın evinde gizli kamera bulması ile çıldıracağı yeni bölüm fragmanında bazı detaylar dikkat çekmişti. Volkan ve Derin’in evini basan Aras adeta öfkeden çıldırıyor. Derin ve Volkan’ın da oldukça şaşıracağı bu anlarda ise Asya gördüklerine inanamayacak. Aras’taki bu değişim dizinin gidişatında da önemli değişiklikler olabileceği mesajını verdi.