Ana sayfa Dizi Haberleri İbrahim Çelikkol öyle bir özelliği var ki, takdiri hak ediyor!

İbrahim Çelikkol öyle bir özelliği var ki, takdiri hak ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 11 bölümlük ilk sezon serüveninde İbrahim Çelikkol çok önemli işler başardı. Oyuncunun başarısı sadece ekran performansı ve Demet Özdemir ile uyum içinde olması değil…

Sette de bir ağabey gibi herkesin sıkıntısına yetişen, destek veren birisi İbrahim Çelikkol… Demet Özdemir geçtiğimiz ay partneri ile instagram canlı yayınında buluştuğunda bu detaya dikkat çekmişti.

İbrahim Çelikkol’un bir ağabey gibi sette herkese yardımcı olduğunu anlatan Demet Özdemir, bu durumun kendisi için de büyük bir avantaj olduğunu söylemişti.

İbrahim Çelikkol hem sorunları çözmeye çaba harcayan hem de insanların dertlerini dinleyen bir yapıya sahip. Oyuncu, ayrıca yardımseverlik konusunda da fark ettirmeden adımlar atıyor.

İşte bu noktada Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki Mehdi ile, İbrahim Çelikkol arasındaki benzerlikler de ortaya çıkıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 70 ülkeden, 200 katılımcıya sunulduğu video konferansa katılan İbrahim Çelikkol, dikkat çeken mesajlar verdi.

Çelikkol, Mehdi’nin aile yapısına değer veren çok dürüst bir karakter olduğunu kaydetti. Saygı, sevgi ve dürüstlüğün Mehdi’nin hayatında öncelikli olduğunu ve hayatı bunun için yaşadığını söyledi.

İbrahim Çelikkol, Mehdi’yle arasındaki en büyük benzerliğin ailesine duyduğu sevgi ve yardım odaklı yaşaması olduğunu söyledi.