Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in dergideki kapak fotosu olay oldu!

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in dergideki kapak fotosu olay oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncuları Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, bir derginin Aralık sayısına kapak oldular. İki oyuncu, kamera önündeki uyumlu beraberlikleri ile dizilerine ilgiyi arttırırken, ikiliyi partner olarak ekranda birbirine yakıştıran izleyiciler de Özdemir ve Çelikkol’un dergi için verdikleri pozu da çok beğendiler.

Kamera önündeki uyumları kadar, kamera arkasında da iyi anlaşan iki arkadaş olarak birbirleriyle kimi zaman esprili kimi zaman eğlenceli anlarını paylaşıyor oyuncular. Demet Özdemir’in esprili ve samimi kişiliğiyle setin neşesi olduğu da paylaşımlarına yansımakta.

İbrahim Çelikkol da birlikte emek verdikleri dizinin setinde partneri Demet Özdemir’e olan sevgisini instagram’dan da geçtiğimiz günlerde dile getirmişti. İki oyuncunun bu uyumu, dizinin de başarısında etkili.

Çelikkol, kendisinden 10 yaş küçük meslektaşına verdiği bu destekle aynı zamanda dizinin başarısını da etkileyen dostluklarını ortaya koymakta.

İki oyuncunun ekran çifti olarak uyumlu duruşları, kapak oldukları dergide de görülmekte. BeStyle Magazin dergisinin Aralık ayı için bir röportaj veren iki oyuncu kapakta yer alıyorlar.

Dergi kapağında Demet Özdemir’in kırmızılı kıyafetiyle İbrahim Çelikkol’a sarılarak verdiği poz, iki oyuncunun hayranları tarafından sosyal medyada bir anda yayılmaya başladı.

Hayranlarından bazıları “itfaiyeyi çağırdım” şeklinde esprili ifadelerle fotoğrafı çok beğendikleri yorumlarını yapmaktalar.

İşte o kapak: