Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Baysal ve Devrim Özkan’ın Ne Gemiler Yaktım dizisinden iki sevindiren gelişme!

Deniz Baysal ve Devrim Özkan’ın Ne Gemiler Yaktım dizisinden iki sevindiren gelişme!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım’ın imzasını taşıyan ‘Ne Gemiler Yaktım’ dizisi pazartesi akşamı ikinci bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı.

İlk bölümde dizinin reytingleri beklentilerin çok altında geldiği için büyük bir şaşkınlık yaşanmıştı. Özellikle de başrolde yer alan Deniz Baysal ve Devrim Özkan hayranları büyük bir hayal kırıklığı ile yüz yüze kaldı. Ancak dizinin ikinci bölümünde beklenen yükseliş gerçekleşti.

Ne Gemiler Yaktım dizisi tüm izleyici gruplarında da ikinci bölümde önemli bir artış sergiledi ve daha da güçlenebileceği yönünde önemli bir mesaj verdi. Sadece reytinglerde artış değil, aynı zamanda sosyal medyada da önemli gelişmeler yaşandı.

Dizinin ikinci bölümünde heyecan ve duygu dolu anlar giderek artarken hikayenin gücü seyircileri ekran başına kilitledi.

Sürükleyici hikayesi ile merak uyandıran dizinin final sahnesinde Fidan ve kızı Zeynep’in, çaresizce Rutkay’la beraber konağa geri dönmek zorunda kalması herkesi derinden etkiledi. Sezen Aksu’nun diziye ismini de veren “Ne Gemiler Yaktım” şarkısının çaldığı yüreklere dokunan anlar çok sosyal medya platformlarında konuşuldu,

#NeGemilerYaktım etiketi yaklaşık 3 saat boyunca TT listesinde yer aldı. Hem reytingler hem de sosyal medyada ikinci bölümün etkili bir çıkış sergilemesi dizinin önümüzdeki haftalardaki yeni bölümleri için iyi bir işaret olarak görülüyor.

Altan Dönmez’in yönetmenliğini üstlendiği, hikayesi ve senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait olan ‘Ne Gemiler Yaktım’ın başrollerinde Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil yer alıyor.

Dizide bu isimlere Nazmi Kırık, Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Züleyha Yıldız, Melisa Duru Ünal, Onur Dikmen, Ata Çağan Timur, Süreyya Kilimci ile usta oyuncular Macit Koper ve Çiğdem Selışık Onat eşlik ediyor.

‘Ne Gemiler Yaktım’ın gelecek hafta ekrana gelecek yeni bölümünden yayınlanan tanıtımda; Fidan, Rutkay’la birlikte konağa geri dönerken, Yasemin’in de konağa gelmesi dikkat çekiyor.

Yasemin, Rutkay tarafından tehdit edildiğini söylerken, Fidan’ın “Ben sana inanmıştım” sözleri yüreklere dokunuyor. Yasemin’in yeniden karşısına çıkan Toprak’ın Halil ile ilgili şüpheleri artarken, Yasemin’in evini polislerin basması gerilimi yükseltiyor. Toprak her şeyi öğrendi mi? Yasemin tutuklanacak mı? Tüm bu soruların yanıtı merakla bekleniyor.

Ne Gemiler Yaktım yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de.